D Desertive Megapat Katılım 25 Temmuz 2017 Mesajlar 473 Çözümler 3 13 Ocak 2019 #1 Şu anda Rampage KB-R8 kullanıyorum ve memnunum. James Donkey 610 almayı düşünüyorum. Ondan da memnun kalır mıyım? Çabuk bozulur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2019
Şu anda Rampage KB-R8 kullanıyorum ve memnunum. James Donkey 610 almayı düşünüyorum. Ondan da memnun kalır mıyım? Çabuk bozulur mu?
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 13 Ocak 2019 #2 Silinen üye dedi: Şu anda Rampage KB-R8 kullanıyorum ve memnunum. James Donkey 610 almayı düşünüyorum. Ondan da memnun kalır mıyım? Çabuk bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Güzel model. Bir arkadaşımda var memnun şuan.
Silinen üye dedi: Şu anda Rampage KB-R8 kullanıyorum ve memnunum. James Donkey 610 almayı düşünüyorum. Ondan da memnun kalır mıyım? Çabuk bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Güzel model. Bir arkadaşımda var memnun şuan.
Guts Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 1.827 Çözümler 5 13 Ocak 2019 #3 Sizi kalite ve fiyat performans bakımın'dan memnun etmeyecek bir ürün. Size tavsiyem almışken kaliteli bir klavye alın. Cooler Master Masterkeys Lite L
Sizi kalite ve fiyat performans bakımın'dan memnun etmeyecek bir ürün. Size tavsiyem almışken kaliteli bir klavye alın. Cooler Master Masterkeys Lite L