2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 16 Mart 2019 #11 @Susceptive Aynı fiyat grubunda 2 tane alınabilir klavye var, 30 tane klavye vardı da millet mi önermiyor?
@Susceptive Aynı fiyat grubunda 2 tane alınabilir klavye var, 30 tane klavye vardı da millet mi önermiyor?
enes acu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.673 Çözümler 3 16 Mart 2019 #12 Susceptive dedi: SGK3 almak daha mantıklı yorumları iyi ve kaliteli bir klavye. M400 tavsiyesi görmekten kusacağım artik. Genişletmek için tıkla... Aldım hocam artık. Silinen üye dedi: @Susceptive Aynı fiyat grubunda 2 tane alınabilir klavye var, 30 tane klavye vardı da millet mi önermiyor? Genişletmek için tıkla... Tercihimi m400 olarak kullandım iyi yapmışmıyım çerçeve bakımın bu daha iyi geldi bana Rgbyi dert etmiyorum.
Susceptive dedi: SGK3 almak daha mantıklı yorumları iyi ve kaliteli bir klavye. M400 tavsiyesi görmekten kusacağım artik. Genişletmek için tıkla... Aldım hocam artık. Silinen üye dedi: @Susceptive Aynı fiyat grubunda 2 tane alınabilir klavye var, 30 tane klavye vardı da millet mi önermiyor? Genişletmek için tıkla... Tercihimi m400 olarak kullandım iyi yapmışmıyım çerçeve bakımın bu daha iyi geldi bana Rgbyi dert etmiyorum.