keitha Decapat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #1 İyi sosyaller arkadaşlar, James Donkey 610 markalı klavyeyi kullanıyorum ve temizlerken bir tuşunu kaybettim, bana fazla engel olacak bir tuş değil ama biraz garip duruyor. Tuş satın alabileceğim bir yer var mı?
İyi sosyaller arkadaşlar, James Donkey 610 markalı klavyeyi kullanıyorum ve temizlerken bir tuşunu kaybettim, bana fazla engel olacak bir tuş değil ama biraz garip duruyor. Tuş satın alabileceğim bir yer var mı?
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 24 Mayıs 2021 #2 Aldığınız yeri arayıp sorabilirsiniz. Tek tek tuşları veya tuş takımı satılmıyor diye biliyorum.
Stay High Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #3 Forumda daha önce böyle bir konu görmüştüm. Bir arkadaş birkaç tuşsa eğer 3D yazıcıdan çıkartıp gönderebileceğini söylemişti.
Forumda daha önce böyle bir konu görmüştüm. Bir arkadaş birkaç tuşsa eğer 3D yazıcıdan çıkartıp gönderebileceğini söylemişti.