C celal sakin Kilopat Katılım 19 Nisan 2017 Mesajlar 25 1 Temmuz 2017 #1 Nasıldır? AliExpress Mobile - Global Online Shopping for Apparel, Phones, Computers, Electronics, Fashion and more Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2017
Nasıldır? AliExpress Mobile - Global Online Shopping for Apparel, Phones, Computers, Electronics, Fashion and more
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 1 Temmuz 2017 #2 Outemu Switch kullanılıyor. Yani CK104 ile aynı. Fiyatı için uygun olabilir. Ancak çok kaliteli olacağını sanmıyorum.
Outemu Switch kullanılıyor. Yani CK104 ile aynı. Fiyatı için uygun olabilir. Ancak çok kaliteli olacağını sanmıyorum.
UmuTzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 2.310 Makaleler 11 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2017 #3 CK108 kullanıyorum Black Switchli olan modelini. Daha önce çıksaydı bu ürün Red Switchli olduğundan dolayı alırdım. Ama beklenti düşük olsun çok kaliteli ürünler değiller.
CK108 kullanıyorum Black Switchli olan modelini. Daha önce çıksaydı bu ürün Red Switchli olduğundan dolayı alırdım. Ama beklenti düşük olsun çok kaliteli ürünler değiller.
C celal sakin Kilopat Katılım 19 Nisan 2017 Mesajlar 25 10 Temmuz 2017 #4 Cevabınız için teşekkürler [emoji16]
darkcei Megapat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2017 #5 Selam, ürünü aldınız mı acaba? Bende az önce Amazon dan sipariş geçtim de. Ürünü alıp kullandıysanız yorumlarınızı duymak isterim. Saygılar.
Selam, ürünü aldınız mı acaba? Bende az önce Amazon dan sipariş geçtim de. Ürünü alıp kullandıysanız yorumlarınızı duymak isterim. Saygılar.