James Donkey 610 Outemu Red Switch yay sesi sorunu

Daha fazla  
Evet aynı konu açılmış daha önce, biliyorum.
Benim sorunum biraz daha farklı ayrıca o konuda sorun çözülmemiş gibi duruyordu, klavyede öncesinde az da olsa yay sesi geliyordu, ardından ses arttı. Boşluk tuşundan oldukça çok yay sesi geliyor, tabii diğer tuşlardan da.
Yaşayan var mı aynı sorunu?
Nasıl geçirebilirm bu sesi?
Klavyeden gelen ses bu şekilde.
Bir de bu klavyenin Switch'leri değişiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu markanın mouse harici güzel bir ürünü yok sanırım.
Aslında güzel bir klavye, ses benim için sorun değil ama gelen misafir çocuğu benim odamda kalıyor, ranzam var, zaten hep kulaklık takılı oluyor, yanımda kalana sıkıntı oluyor.

Bunun iki ana çözümü var:
  1. PCB'nin altına ses yalıtımını artıracak bir sünger parçası.
  2. Switch'lerin yağlanması.
Bu işlemleri Corsair bile yapmıyor. Maalesef oyun klavyesi adı altına satılan klavyeler böyle konularda pek başarısız.
Switch'lerin yağlanabildiğini ilk kez duydum, nasıl yapılıyor peki, hangi yağ ile?

Aslında güzel bir klavye, ses benim için sorun değil ama gelen misafir çocuğu benim odamda kalıyor, ranzam var, zaten hep kulaklık takılı oluyor, yanımda kalana sıkıntı oluyor.

Switch'lerin yağlanabildiğini ilk kez duydum, nasıl yapılıyor peki, hangi yağ ile?
Buralardan elde edebilir misiniz o tarz yağlar bilmiyorum, zaten switchleri yağlamak çok zahmetli bir iş. Tek tek switchleri lehimlerini eritip çıkaracak, yağlayacak ve tekrar lehimleyeceksiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı