Y Yusuf Demon Hectopat Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1 14 Haziran 2018 #1 Bir klavye almak istiyorum ama kararsızım. İki seçeneğim var: James Donkey 610 ya da Assassins GK6. Hangisini almalıyım ? Switchler sorun değil. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2018
Bir klavye almak istiyorum ama kararsızım. İki seçeneğim var: James Donkey 610 ya da Assassins GK6. Hangisini almalıyım ? Switchler sorun değil.
U ucserin Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 773 Çözümler 2 27 Haziran 2018 #2 Yusuf Demon dedi: Bir klavye almak istiyorum ama kararsızım. İki seçeneğim var: James Donkey 610 ya da Assassins GK6. Hangisini almalıyım ? Switchler sorun değil. Genişletmek için tıkla... James donkey e bulaşma derim çünkü şuan elimde ve tuşlardan yay sesi geliyor sanırım sadece bende böyle ama ben önermiyorum bende yarın gidip iade edeceğim
Yusuf Demon dedi: Bir klavye almak istiyorum ama kararsızım. İki seçeneğim var: James Donkey 610 ya da Assassins GK6. Hangisini almalıyım ? Switchler sorun değil. Genişletmek için tıkla... James donkey e bulaşma derim çünkü şuan elimde ve tuşlardan yay sesi geliyor sanırım sadece bende böyle ama ben önermiyorum bende yarın gidip iade edeceğim