Neden James Donkey markasını kötülüyorsunuz? Bence gayet iyi ve kaliteli önermeme sebebinizi yazar mısınız?İkisi arasında Eşek biraz daha iyidir, fakat ikisini de önermiyorum. Bütçeniz ne kadar ?
Bence diye bir olay yok, Çinde merdiven altı üretim yapan bir firmadır. Ayrıca tek etken malzeme kalitesi de değil. Ürünle herhangi bir sorun yaşadığında kullanıcı hatası deyip geri yollarlar. İstiyorsan al ama ben önermiyorum.Neden James Donkey markasını kötülüyorsunuz? Bence gayet iyi ve kaliteli önermeme sebebinizi yazar mısınız?
Peki.150-200 tl civarı ne önerebilirsin?Bence diye bir olay yok, Çinde merdiven altı üretim yapan bir firmadır. Ayrıca tek etken malzeme kalitesi de değil. Ürünle herhangi bir sorun yaşadığında kullanıcı hatası deyip geri yollarlar. İstiyorsan al ama ben önermiyorum.
Bütçeyi 50 TL arttırıp Steelseries Apex 150 RGB Türkçe Q Oyuncu Klavyesi | ITOPYA almanı tavsiye ederim. Arttıramazsan Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Mekanik Hisli TR Gaming Klavye | ITOPYA modelini satın al.Peki.150-200 tl civarı ne önerebilirsin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.