James Donkey 610 vs. Rampage MITHRIL KB-RX8

• Konuyu başlatan apoeS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.027

apoeS

Decapat
Kavye alacağım ve ne alsam diye düşünüyorum. Biri full RGB aydınlatmalı ve sanırım mekanik hisli diyorlar, gerçek mekanik demiyorlar. Diğeri ise mekanik olduğu kesinleşmiş fakat full RGB geçiş tonlu değil. Sizce hangisini almalıyım? Bu arada Rampage 180 TL, James Donkey 610 250TL. Hangisi daha iyi ve kullanışlı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç düşünmeden James Donkey 610'u al derim çünkü Rampage'de ghost tuşlar var yani türkçe harfler ışıksız gözüküyor.James Donkey 610 u yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Ha bu arada James Donkey 610 mekanik klavyedir blue ve red switch olarak ayrılır tuş ömrü daha fazladır.

James donkey 619 siyah switch öneririm rahat 2 yıl kullanırsınız 610 u ise isterseniz geçiş tonlu yapabilirsiniz mithril pro yu düşünmeyin bile mekanik hisli bir klavye bu modellerin yanından bile geçemez fiyat olarakda şöyle düşün aradaki 70tl farka hem kullanım ömrü hemde alacağın performans artacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…