baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar Gamepower Warlock klavyem 12 gün içinde W tuşu bozuldugu için iade ettim şimdi yeni klavye bakıyorum. Bu klavye ilgimi çekti hem fiyatı uygun hem turuncu Switch, nasıldır? James Donkey 610R Rainbow Aydınlatmalı RGB Edge Siyah/Turuncu Switch Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com Benim için tepkime süresi çok önemli ve bu klavye 1ms, iyi yani ama turuncu Switch için yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2020
Arkadaşlar Gamepower Warlock klavyem 12 gün içinde W tuşu bozuldugu için iade ettim şimdi yeni klavye bakıyorum. Bu klavye ilgimi çekti hem fiyatı uygun hem turuncu Switch, nasıldır? James Donkey 610R Rainbow Aydınlatmalı RGB Edge Siyah/Turuncu Switch Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com Benim için tepkime süresi çok önemli ve bu klavye 1ms, iyi yani ama turuncu Switch için yardımcı olur musunuz?
3 328732 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 927 Makaleler 1 Çözümler 3 18 Ağustos 2020 #2 baran361 dedi: Arkadaşlar Gamepower Warlock klavyem 12 gün içinde W tuşu bozuldugu için iade ettim şimdi yeni klavye bakıyorum. Bu klavye ilgimi çekti hem fiyatı uygun hem turuncu Switch, nasıldır? James Donkey 610R Rainbow Aydınlatmalı RGB Edge Siyah/Turuncu Switch Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com Benim için tepkime süresi çok önemli ve bu klavye 1ms, iyi yani ama turuncu Switch için yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bilek desteği lazım
baran361 dedi: Arkadaşlar Gamepower Warlock klavyem 12 gün içinde W tuşu bozuldugu için iade ettim şimdi yeni klavye bakıyorum. Bu klavye ilgimi çekti hem fiyatı uygun hem turuncu Switch, nasıldır? James Donkey 610R Rainbow Aydınlatmalı RGB Edge Siyah/Turuncu Switch Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com Benim için tepkime süresi çok önemli ve bu klavye 1ms, iyi yani ama turuncu Switch için yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bilek desteği lazım
baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2020 #3 328732 dedi: Bilek desteği lazım. Genişletmek için tıkla... Benim için bilek desteği önemli değil. baran361 dedi: Arkadaşlar Gamepower Warlock klavyem 12 gün içinde W tuşu bozuldugu için iade ettim şimdi yeni klavye bakıyorum. Bu klavye ilgimi çekti hem fiyatı uygun hem turuncu Switch, nasıldır? James Donkey 610R Rainbow Aydınlatmalı RGB Edge Siyah/Turuncu Switch Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com Benim için tepkime süresi çok önemli ve bu klavye 1ms, iyi yani ama turuncu Switch için yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bu klavye mi Trust 21808 GXT 890 cada RGB mekanik kablolu oyuncu klavyesi Bu klavye mi?
328732 dedi: Bilek desteği lazım. Genişletmek için tıkla... Benim için bilek desteği önemli değil. baran361 dedi: Arkadaşlar Gamepower Warlock klavyem 12 gün içinde W tuşu bozuldugu için iade ettim şimdi yeni klavye bakıyorum. Bu klavye ilgimi çekti hem fiyatı uygun hem turuncu Switch, nasıldır? James Donkey 610R Rainbow Aydınlatmalı RGB Edge Siyah/Turuncu Switch Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com Benim için tepkime süresi çok önemli ve bu klavye 1ms, iyi yani ama turuncu Switch için yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bu klavye mi Trust 21808 GXT 890 cada RGB mekanik kablolu oyuncu klavyesi Bu klavye mi?