Godus Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #1 James Donkey turuncu Switch klavyesi nasıldır? Hangi marka Switch'leri kullanıyor ve alınır mı? Ürünün linki:James Donkey 610R Rainbow Aydınlatmalı RGB Edge Siyah/Turuncu Switch Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2021
James Donkey turuncu Switch klavyesi nasıldır? Hangi marka Switch'leri kullanıyor ve alınır mı? Ürünün linki:James Donkey 610R Rainbow Aydınlatmalı RGB Edge Siyah/Turuncu Switch Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com
Misaj Picopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #2 Alınmaz bütçe?
Godus Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #3 Misaj dedi: Alınmaz bütçe? Genişletmek için tıkla... 300-400 arası
Misaj Picopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #4 Godus dedi: 300-400 arası. Genişletmek için tıkla... Sesli sessiz TKL tam boy?
Godus Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #5 Ek olarak şimdi 2 tane klavye buldum sizce hangisi alınır. https://www.hepsiburada.com/gamepower-calypso-siyah-optik-mekanik-su-gecirmez-oyuncu-klavye-kirmizi-switch-p-HBV00000UNZ1G Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
Ek olarak şimdi 2 tane klavye buldum sizce hangisi alınır. https://www.hepsiburada.com/gamepower-calypso-siyah-optik-mekanik-su-gecirmez-oyuncu-klavye-kirmizi-switch-p-HBV00000UNZ1G Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
Misaj Picopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #6 Redragon daha kaliteli Calypso ise Gamepower'in tek sorunsuz modeli bence Redragon.
Godus Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #7 Misaj dedi: Sesli sessiz TKL tam boy? Genişletmek için tıkla... Sessiz olması yeterli Misaj dedi: Redragon daha kaliteli Calypso ise Gamepower'in tek sorunsuz modeli bence Redragon. Genişletmek için tıkla... İncelemelere baktım ama göremedim calypsonun bilek desteği çıkıyor mu?
Misaj dedi: Sesli sessiz TKL tam boy? Genişletmek için tıkla... Sessiz olması yeterli Misaj dedi: Redragon daha kaliteli Calypso ise Gamepower'in tek sorunsuz modeli bence Redragon. Genişletmek için tıkla... İncelemelere baktım ama göremedim calypsonun bilek desteği çıkıyor mu?
Misaj Picopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #8 Godus dedi: Sessiz olması yeterli. Genişletmek için tıkla... O zaman attığınız Redragon güzel seçim mekanik olmasa da olur diyorsanız Corsair K55.
Godus dedi: Sessiz olması yeterli. Genişletmek için tıkla... O zaman attığınız Redragon güzel seçim mekanik olmasa da olur diyorsanız Corsair K55.
Godus Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #9 Tamam Teşekkür ederim Misaj dedi: Redragon daha kaliteli Calypso ise Gamepower'in tek sorunsuz modeli bence Redragon. Genişletmek için tıkla... İncelemelere baktım ama göremedim Calypso'nun bilek desteği çıkıyor mu?
Tamam Teşekkür ederim Misaj dedi: Redragon daha kaliteli Calypso ise Gamepower'in tek sorunsuz modeli bence Redragon. Genişletmek için tıkla... İncelemelere baktım ama göremedim Calypso'nun bilek desteği çıkıyor mu?
Misaj Picopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #10 Godus dedi: Tamam teşekkür ederim. İncelemelere baktım ama göremedim Calypso'nun bilek desteği çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Çıkıyor olması lazım ama kullanmadığım için bilmiyorum @theYagi kullanıyor ona danışabilirsin başka merak ettiklerin de varsa.
Godus dedi: Tamam teşekkür ederim. İncelemelere baktım ama göremedim Calypso'nun bilek desteği çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Çıkıyor olması lazım ama kullanmadığım için bilmiyorum @theYagi kullanıyor ona danışabilirsin başka merak ettiklerin de varsa.