Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.494 Çözümler 2 28 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar klavyeyi aldim iyi güzel fakat del home tuşların yanında hafif zımpara çizigi gibi bir çizik var. Sizce iade etmeli miyim, üretimden midir yoksa?
Arkadaşlar klavyeyi aldim iyi güzel fakat del home tuşların yanında hafif zımpara çizigi gibi bir çizik var. Sizce iade etmeli miyim, üretimden midir yoksa?
OcanS Kilopat Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 42 29 Kasım 2019 #2 bence etmene gerek yok tuşları sağlam basıyorsa hafif estetik hataları olabilir
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.494 Çözümler 2 29 Kasım 2019 #3 OcanS dedi: bence etmene gerek yok tuşları sağlam basıyorsa hafif estetik hataları olabilir Genişletmek için tıkla... Üretimdenmidir acep?
OcanS dedi: bence etmene gerek yok tuşları sağlam basıyorsa hafif estetik hataları olabilir Genişletmek için tıkla... Üretimdenmidir acep?
OcanS Kilopat Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 42 29 Kasım 2019 #4 Bende ilk mekanik klavyemi çinden almıştım.Bazı tuşlarda dediğin gibi estetik hataları vardı.Öyle kullandım.Uğraşmaya değmez.
Bende ilk mekanik klavyemi çinden almıştım.Bazı tuşlarda dediğin gibi estetik hataları vardı.Öyle kullandım.Uğraşmaya değmez.