TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 24 Kasım 2020 #11 Lnx dedi: Herkes farklı bir şey dedi karar veremedim. Tuş sesinin az olmasını istiyorum hangisi en iyi seçim olur? Genişletmek için tıkla... Bana MSI daha fazla sesli geldi. XPG tercih edebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Ses testi için 8:30'a git.) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Ses testi için 4:00'a git.)
Lnx dedi: Herkes farklı bir şey dedi karar veremedim. Tuş sesinin az olmasını istiyorum hangisi en iyi seçim olur? Genişletmek için tıkla... Bana MSI daha fazla sesli geldi. XPG tercih edebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Ses testi için 8:30'a git.) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Ses testi için 4:00'a git.)
Lnx Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 605 24 Kasım 2020 #12 TÇB dedi: Bana MSI daha fazla sesli geldi. XPG tercih edebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Ses testi için 8:30'a git.) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Ses testi için 4:00'a git.) Genişletmek için tıkla... XPG'nin incelemesi var mı?
TÇB dedi: Bana MSI daha fazla sesli geldi. XPG tercih edebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Ses testi için 8:30'a git.) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Ses testi için 4:00'a git.) Genişletmek için tıkla... XPG'nin incelemesi var mı?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 24 Kasım 2020 #13 Lnx dedi: XPG'nin incelemesi var mı? Genişletmek için tıkla... Var. İnternette aratarak bulabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lnx dedi: XPG'nin incelemesi var mı? Genişletmek için tıkla... Var. İnternette aratarak bulabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lnx Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 605 24 Kasım 2020 #14 TÇB dedi: Var. İnternette aratarak bulabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 3 klavye arasında kaldım MotoSpeed CK95, Cool Master MK110, XPG INFAREX K10.
TÇB dedi: Var. İnternette aratarak bulabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 3 klavye arasında kaldım MotoSpeed CK95, Cool Master MK110, XPG INFAREX K10.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 24 Kasım 2020 #15 Lnx dedi: 3 klavye arasında kaldım MotoSpeed CK95, Cool Master MK110, XPG INFAREX K10. Genişletmek için tıkla... Bütçenizi aşabilirseniz Redragon Usas öneririm. Ben olsam XPG veya Cooler Master alırdım.
Lnx dedi: 3 klavye arasında kaldım MotoSpeed CK95, Cool Master MK110, XPG INFAREX K10. Genişletmek için tıkla... Bütçenizi aşabilirseniz Redragon Usas öneririm. Ben olsam XPG veya Cooler Master alırdım.