James Donkey 616, Cooler Master MasterKeys Lite

esador

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: MSI RTX 4070 SUPER 12G GAMING X SLIM WHITE
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D, Bellek: Patriot Viper 6000Mhz CL30 2x16GB DDR5
MOBO:: Asus Prime B650M-K
SSD: Kingston NV3 1TB HDD: Seagate Barracuda 1 TB
Kasa: Rajintek Paean C7
PSU: Gigabyte P750GM 80+ Gold
Monitör: Dell Alienware AW2724HF 360Hz
Klavye: ASUS RA05 TUF GAMING K3 Red Switch
Fare: Razer Basilisk X HyperSpeed
Kulaklık: HyperX Cloud Core Wireless DTS
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro
İyi akşamlar herkese. Klavyemi 'mekaniğimsi' bir klavye ile değiştirmek istiyorum. LED'li bir klavye tercih edeceğim. Bu iki modelide 180 TL bandında emsallerine göre daha kişiselleştirilebilir LED'leri olduğu için tercih ediyorum. Kara cuma ayağına güzel bir indirim yakalarsam alacağım fakat başlıktaki ürünlerden hangisini tercih etsem bilemedim. Fiyat olarak uygun olanı tercih edeceğim. Verebileceğim üst sınır 180 TL. Bu filtreye yalnızca 616 sığıyor. Kara cumada beklediğim indirim olmazsa 616 alacağım. Fakat dediğim gibi kara cumada Cooler Master 180 TL bandına düşerse onu tercih etmeli miyim? Eğer çılgın bir indirim yakalarsam bunları es geçip direk James Donkey 610 modelini de alabilirim. Yorumlarınız için teşekkürler şimdiden.

Aliexpress tarzi sitelerden blue switch yada hangi switch seviyosan almani tavsiye ederim blue switch james donkey 610 kullaniyorum memnunum.

Mekanik olayına hiç aşina değilim, üstünkörü bir araştırmama göre kırmızı switch FPS tarzı oyunlar için iyiymiş. Bende genellikle o tür oyun oynuyorum. Ve evet dediğiniz gibi CM malzeme kalitesi bakımından biraz daha iyi gibi geldi bana da. Ama işte 616 ve CM modelleri mekanik değil bu yüzden 610'a nazaran biraz daha uygun. Fakat dediğim gibi sağlam bir indirim yakalarsam direk 610 alırım. Switch olayı da kırmızı olur sanırım, pek bilgim yok. Olumsuz tecrübeleriniz varsa belirtebilirsiniz. Teşekkürler.

Daktilo gibi yuksek ses cikartsin diyorsaniz Blue switch onun haricinde diger switchlere yonelebilirsiniz. Aliexpress den 200 tl civarina kolaylikla switch li klavyeler bulabilirsin diye dusunuyorum.

Gamepower Warlock'u eleme sebebim LED renkleri sabit ve bu benim için oldukça sinir bozucu. Yani Klavyenin tamamına hakim bir renk yapabilme imkanımız yok. Ondan dolayı onu istemiyorum. Ve ses çıkarmasını istemiyorum, yani membran klavyeye göre farkı belli olsun fakat öyle çıkır çıkır ses beni çıldırtır. Kırmızı switch istediğim gibiymiş biraz baktım da teşekkürler bilgi için. Aliexpress'i kargo süresinden dolayı hiç düşünmedim birde abuk subuk markalar var oranın marka olayını çözemedim. Genede bir bakayım.
Bu arada Motospeed CK104 modelini buldum aliexpress'te. Daha güzel gibime geldi. 234 TL'ye geliyor fakat taksit olayı yok malesef. Nakit 234 TL şu an için beni zorluyor. Fakat bu model çok iyiymiş, biraz bekleyip bunu alabilirim. N11'de aynı ürün şaka gibi 383,50 TL..

Motospeed CK104 isimli klavyeyi biraz inceledim ve kıyaslama yaptığım modellerden bariz çok daha iyi. Fakat uzun vadede sıkıntı yarattığını söyleyenler var, tuş algılamama vs. gibi. Biraz daha derinlemesine araştırdığımda James Donkey 616'dan ziyade Cooler Master'a karar verdim. CM'yi kara cumada bir diğer pahalı alternatif olan James Donkey 610 ile karşılaştırıp duruma göre almayı planlıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…