m.kilavuzoglu Kilopat Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2018 #21 3renY dedi: o zaman alıyorum beğenmessem incehesaptan iade etsem sıkıntı olurmu ? Genişletmek için tıkla... Konunun kemikleri sizladi memnun musun? ben de almayi düşünüyorum
3renY dedi: o zaman alıyorum beğenmessem incehesaptan iade etsem sıkıntı olurmu ? Genişletmek için tıkla... Konunun kemikleri sizladi memnun musun? ben de almayi düşünüyorum
E Emirhan Türk43 Hectopat Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 138 16 Temmuz 2018 #22 Naim ACAR dedi: Bende var şahsen ben memnunum alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... @Naim ACAR hocam ne zamandir kullaniyosunuz ve hala memnun musunuz?
Naim ACAR dedi: Bende var şahsen ben memnunum alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... @Naim ACAR hocam ne zamandir kullaniyosunuz ve hala memnun musunuz?
3renY Hectopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 37 16 Temmuz 2018 #23 Silinen üye dedi: @Naim ACAR hocam ne zamandir kullaniyosunuz ve hala memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Bende almak istiyorum hala alamadım rgb si bay iyi tuş basımıda iyi ama kasanın kalitesi sert plastikmiş kötü diyolar ama valla dayanamayıp tigoes k9 alıcam o olucak
Silinen üye dedi: @Naim ACAR hocam ne zamandir kullaniyosunuz ve hala memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Bende almak istiyorum hala alamadım rgb si bay iyi tuş basımıda iyi ama kasanın kalitesi sert plastikmiş kötü diyolar ama valla dayanamayıp tigoes k9 alıcam o olucak
N Naim ACAR Kilopat Katılım 7 Haziran 2016 Mesajlar 371 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #24 Silinen üye dedi: @Naim ACAR hocam ne zamandir kullaniyosunuz ve hala memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... 2 yıldır gayet memnunum ama artık sıradan geliyor klavye 2 yıl aynı kilavyeyi kullanınca.
Silinen üye dedi: @Naim ACAR hocam ne zamandir kullaniyosunuz ve hala memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... 2 yıldır gayet memnunum ama artık sıradan geliyor klavye 2 yıl aynı kilavyeyi kullanınca.
3renY Hectopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 37 17 Temmuz 2018 #25 Naim ACAR dedi: 2 yıldır gayet memnunum ama artık sıradan geliyor klavye 2 yıl aynı kilavyeyi kullanınca. Genişletmek için tıkla... Sence almışken 610 almalımıyım birde üründe problem varmı ?
Naim ACAR dedi: 2 yıldır gayet memnunum ama artık sıradan geliyor klavye 2 yıl aynı kilavyeyi kullanınca. Genişletmek için tıkla... Sence almışken 610 almalımıyım birde üründe problem varmı ?
N Naim ACAR Kilopat Katılım 7 Haziran 2016 Mesajlar 371 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #26 3renY dedi: Sence almışken 610 almalımıyım birde üründe problem varmı ? Genişletmek için tıkla... Üründe sıkıntı yok beğendiysen alabilirsin.
3renY dedi: Sence almışken 610 almalımıyım birde üründe problem varmı ? Genişletmek için tıkla... Üründe sıkıntı yok beğendiysen alabilirsin.
3renY Hectopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 37 17 Temmuz 2018 #27 Naim ACAR dedi: Üründe sıkıntı yok beğendiysen alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sesi nasıl sence tatmin ediyomu basımı falan sonuçta hepimiz nerdeyse aynı hissi istiyoruz
Naim ACAR dedi: Üründe sıkıntı yok beğendiysen alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sesi nasıl sence tatmin ediyomu basımı falan sonuçta hepimiz nerdeyse aynı hissi istiyoruz
N Naim ACAR Kilopat Katılım 7 Haziran 2016 Mesajlar 371 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2018 #28 3renY dedi: Sesi nasıl sence tatmin ediyomu basımı falan sonuçta hepimiz nerdeyse aynı hissi istiyoruz Genişletmek için tıkla... Sesi gayet iyi alınabilir ama daha çok para biriktirip daha iyi şeyler alabilirsin
3renY dedi: Sesi nasıl sence tatmin ediyomu basımı falan sonuçta hepimiz nerdeyse aynı hissi istiyoruz Genişletmek için tıkla... Sesi gayet iyi alınabilir ama daha çok para biriktirip daha iyi şeyler alabilirsin
3renY Hectopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 37 18 Temmuz 2018 #29 Naim ACAR dedi: Sesi gayet iyi alınabilir ama daha çok para biriktirip daha iyi şeyler alabilirsin Genişletmek için tıkla... Peki sence 616 mı yoksa 610 mu ?
Naim ACAR dedi: Sesi gayet iyi alınabilir ama daha çok para biriktirip daha iyi şeyler alabilirsin Genişletmek için tıkla... Peki sence 616 mı yoksa 610 mu ?
Kadirçevk Hectopat Katılım 9 Ağustos 2018 Mesajlar 21 25 Ağustos 2018 #30 3renY dedi: Neden alınmaz ? Herkezde 105 diyo ama tuş basımı 20 30 liralık pc cafelerdeki klavyeler gibi neden 105 ve 103 ? Genişletmek için tıkla...
3renY dedi: Neden alınmaz ? Herkezde 105 diyo ama tuş basımı 20 30 liralık pc cafelerdeki klavyeler gibi neden 105 ve 103 ? Genişletmek için tıkla...