Arkadaşlar merhabalaşmaya iki klavyeden birini almak istiyorum fakat aralarında ne gibi farklılık var bilmiyorum. Switch markası değişik olabilir mi? Birinde gateron birinde oetumu Switch kullanıldığı ile ilgili bir yorum görüşmüştüm yanlış ürün almak istemem.
En ucuz GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam attığın klavyeler güzel fakat Blue Switch kullanıyor ben Blue Switch almak istemiyorum çok ses çıkardığı için ve hissiyatını beğenmediğinden dolayı. Red veya bulacak Switch önerin var mı?
Konu açıla geleli iki sene olmuş ama, neye dayanarak kötü diyorsun, James Donkey en kaliteli Çin markası, 4 senedir 619RS Gateron brown swich kullanıyorum LED'leri bile bozulmadı, senin önerdiğin klavyeyi bile James Donkey üretiyor marka basıp satıyorlar.