![]()
Redragon K568 RGB Dark Avenger Klavye
Redragon K568 RGB Dark Avenger Klavye detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Cougar Vantar CGR-WXNMB-VAN Klavye
Cougar Vantar CGR-WXNMB-VAN Klavye detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Bloody B318 Klavye
Bloody B318 Klavye detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Razer Cynosa Lite Klavye
Razer Cynosa Lite Klavye RZ03-02742100-R3L1 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ben kırmızı swıtch ıstiyorum 230 tlye daha iyileri varsa soylermısınİkisi arasından 619s tercih edilebilir ancak Redragon K552-R Kumara Rainbow Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bu ikisi varken o ikisine bakılmaz.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Ben kırmızı Switch ıstiyorum 230 TL'ye daha iyileri varsa soyler mısın![]()
Yani james donkey almayın diyorsunuz peki ne sıkıntısı var benim kuzenim 3 yıldır kullanıyor hıcbır sıkıntısı yokmuş ama yinede ben bir sorıyım dedim230₺'ye kırmızı Switch zor ancak bütçenizi arttırarak kumara modelini alın orijinal outemu Switch kullanılmakta.
Ne sıkıntısı var ikisinindeİkisini de almamalısın.
Saol bende james donkey almayı dusunuyordum Allah hepinizden razı olsunArama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: Gamepower Warlock tuş
www.technopat.net
Gamepower Warlock Bozuldu
Sabah kalktım klavyenin ışıkları yanıyor ama yazı yazmıyor.www.technopat.net
Gamepower Warlock Tuşlarının bir kısmı bozuldu
Merhabalar. Yaklaşık 1 yıldır Gamepower Warlock Blue switch mekanik klavye kullanıyorum. Fiyatı uygun diye aldım ve gayet memnundum ama şu an nedense tab tuşundan başlayan ve num 9'a kadar giden tuşların hiçbiri çalışmıyor. Işıkları yanıyor ama hiçbir eylem gerçekleştirmiyorlar. Bunun nedeni ne...www.technopat.net
Gamepower Warlock bazı tuşların çalışmaması
Arkadaşlar, başlıkta yazdığım klavye formattan bir gün önce sapasağlamdı. Windows 8.1'e geçtim. Tab, Caps Lock ve " tuşu çalışmıyor. Dün 10 dakika çalıştı ama sonrası gene gitti. Ne yapabilirim? 8.1 kaynaklı sorun olabilir mi acaba?www.technopat.net
Gamepower Warlock tuş algılamaması
Game Power Warlock aldım yaklaşık 3 hafta önce tuşlar sürekli olarak donuyor. FPS oyunu oynadığım için sırf tuş basmadığı için ölüp duruyorum ve cidden kafayı yemek üzereyim. Tam olarak olan şey tuşa basarken algılamıyor sonradan 5 6 harf birden basıyor bütün tuşlarda aynı şeyi yapıyor bunu...www.technopat.net
Gamepower Warlock W tuşuna basarken E tuşu çalışmıyor
Başlıkta da belirttiğim gibi W tuşuna basarken E tuşuna bastığımda E tuşu çalışmıyor.www.technopat.net
Gamepower Warlock Red Switch rastgele tuş basmalar
Klavyeyi alalı yaklaşık 1 yıl olmuştur. Gamepower Support'una da yazdım dönen olmadı, iade de edemiyorum. Herhangi bir Firmware Update gelmedi mi bu klavyeye veya çözen oldu mu hiç bu sorunu?www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.