James Donkey 619s vs Gamepower Warlock compact

• Konuyu başlatan lTexl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.421
@lTexl geldi mi klavye? Açıkçası benim de çok hoşuma gitti klavye. Bize görüşlerini sıkıntılarını vs. yazar mısın?
Knk gelmedi yarın gelir büyük ihtimalle gelince yazarım goruslerımı
@lTexl geldi mi klavye? Açıkçası benim de çok hoşuma gitti klavye. Bize görüşlerini sıkıntılarını vs. yazar mısın?
Bügün saat sabah 12 gibi elime ulastı klavye de yaklasık 6 7 saat oyun oynadım ve klavye cıdden cok guzel bana gelen klavyede kulağınızı klavyeye yasladıgınızda cıkan yay sesı var cok ama cok hafif onun dısında klavye cok ıyı bırde kablosu orgu ve mıcro USB kablosu bozuldum kablosu kolay bulunur govdesı metal space tusu cok hassas alışamadım tam ama zamanla alısıcam yanı onerıyorum pıyasadkı en f/p ürün olabilir birde içinde TUS cıkartma aparatı cıkıyor ama onu kullanma alıcaksan tuslara zarar verıyor ve kırılcka gıbı her an

Son düzenleme:
Kanka gelmedi yarın gelir büyük ihtimalle gelince yazarım goruslerımı.

Bugün saat sabah 12 gibi elime ulastı klavye de yaklasık 6 7 saat oyun oynadım ve klavye cıdden cok guzel bana gelen klavyede kulağınızı klavyeye yasladıgınızda cıkan yay sesı var cok ama cok hafif onun dısında klavye cok ıyı bir de kablosu orgu ve Micro USB kablosu bozuldum kablosu kolay bulunur govdesı metal space tusu cok hassas alışamadım tam ama zamanla alısıcam yanı onerıyorum pıyasadkı en F/P ürün olabilir bir de içinde tus cıkartma aparatı cıkıyor ama onu kullanma alacaksan tuslara zarar verıyor ve kırılcka gıbı her an.

Hocam selam, bahsettiğiniz klavyeyi bende almak istiyorum hala kullanıyor musunuz? Bir sorun çıkarttı mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı