B BilgecanSama Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 141 11 Mayıs 2020 #1 Ben kulak içi kulaklığımı konsola takıyordum ancak USB olduğu için Ps'e takmam gerekecek. PS4'e takarsam kulaklık çalışır mı? Model James Donkey 710.
Ben kulak içi kulaklığımı konsola takıyordum ancak USB olduğu için Ps'e takmam gerekecek. PS4'e takarsam kulaklık çalışır mı? Model James Donkey 710.
theRuby Centipat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 8 11 Mayıs 2020 #2 şunlara denk geldim bı dene dilersen hocam Cooler Master FAQ landing.coolermaster.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
şunlara denk geldim bı dene dilersen hocam Cooler Master FAQ landing.coolermaster.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M Mustafa Sefa Hectopat Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2020 #3 BilgecanSama dedi: Ben kulak içi kulaklığımı konsola takıyordum ancak USB olduğu için Ps'e takmam gerekecek. PS4'e takarsam kulaklık çalışır mı? Model James Donkey 710. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor, bayadır kullanıyorum.
BilgecanSama dedi: Ben kulak içi kulaklığımı konsola takıyordum ancak USB olduğu için Ps'e takmam gerekecek. PS4'e takarsam kulaklık çalışır mı? Model James Donkey 710. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor, bayadır kullanıyorum.
B BilgecanSama Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 141 11 Mayıs 2020 #4 Mustafa Sefa dedi: Çalışıyor, bayadır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim theRuby dedi: şunlara denk geldim bı dene dilersen hocam Cooler Master FAQ landing.coolermaster.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok sağol reis Son düzenleme: 11 Mayıs 2020
Mustafa Sefa dedi: Çalışıyor, bayadır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim theRuby dedi: şunlara denk geldim bı dene dilersen hocam Cooler Master FAQ landing.coolermaster.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok sağol reis