Kulaklık bugün elime ulaştı. Bilgisayara taktığımda ışıkları yanıyor, fakat ses gelmiyor. Algılamıyor. Driver'ını kurmaya çalıştığımda ise 'Lütfen James Donkey bağlayın' gibi bir yazı çıkıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Öncelikle diğer çipset sürücülerini kurup tamamlasan da, diğer sürücüleri kurmaya geçsen? Ayrıca Windows 7 kullanmayı bırakman her açıdan daha faydalı olacaktır.
windows 10 kullansan işletim sisteminin cihazı tanıması için gerekli sürücüleri windows kendi büyük ihtimal indiricekti.
Aygıt yöneticisinden kulaklığı bulup özelliklerine girip daha sonra ayrıntıları açıp ordan donanım kimliklerini seçip en alttakini atar mısın buraya lütfen.
W10 veya W7 olması ile ilgili bi sorun değil yazılımın kendisinde sorun var maalesef nasıl düzeltilebileceğini bende bilmiyorum. Ama bir alternatif var incehesap sitesinden kulaklığın olduğu yere girince audio app var indirebilirsin uyarıları dikkate alarak indir kur çalışıyor.
W10 veya W7 olması ile ilgili bi sorun değil yazılımın kendisinde sorun var maalesef nasıl düzeltilebileceğini bende bilmiyorum. Ama bir alternatif var incehesap sitesinden kulaklığın olduğu yere girince audio app var indirebilirsin uyarıları dikkate alarak indir kur çalışıyor.
Not: Yeni gördüm kulaklıkta çalışmıyor demişsin onla alakalı bir fikrim yok yazılım sorununu böyle çözebilirsin ama belki orayı kurcalarsan çıkar bir şeyler.