MedusanınDeltası Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 89 13 Ocak 2023 #1 Durum başlıkta belirttiğim gibi. Ayarlara vesaire baktım düzeyler falan aynı ses düzeyiyle oynadım ama bir şey fark etmiyor. Ne yapmalıyım?
Durum başlıkta belirttiğim gibi. Ayarlara vesaire baktım düzeyler falan aynı ses düzeyiyle oynadım ama bir şey fark etmiyor. Ne yapmalıyım?
War is hell Femtopat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 189 Çözümler 4 Yer Berlin, Almanya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-9400F RX 580 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Borsa 13 Ocak 2023 #2 MedusanınDeltası dedi: Durum başlıkta belirttiğim gibi. Ayarlara vesaire baktım düzeyler falan aynı ses düzeyiyle oynadım ama bir şey fark etmiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Nasıl bağırdıysanız bozulmuş herhalde. Eşeğe altın semerde taksan eşek, eşektir. Artı 1 Eksi
MedusanınDeltası dedi: Durum başlıkta belirttiğim gibi. Ayarlara vesaire baktım düzeyler falan aynı ses düzeyiyle oynadım ama bir şey fark etmiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Nasıl bağırdıysanız bozulmuş herhalde. Eşeğe altın semerde taksan eşek, eşektir.