E ekrkss Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #1 Merhaba. James Donkey 710 kulaklık aldım. 7.1 aktif etmek için driver kurmam gerekiyormuş. Resmi siteden baktım ama driver indirilmiyor nasıl indirebilirim?
Merhaba. James Donkey 710 kulaklık aldım. 7.1 aktif etmek için driver kurmam gerekiyormuş. Resmi siteden baktım ama driver indirilmiyor nasıl indirebilirim?
srcn.90 Picopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 188 17 Mart 2023 #2 Burada çok az aşağıya indiğinde var.
E ekrkss Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #3 srcn.90 dedi: Burada çok az aşağıya indiğinde var. Genişletmek için tıkla... tamamdır çok teşekkür ederim. Burdaki virtual 7.1 e basınca devreye giriyor değil mi ?
srcn.90 dedi: Burada çok az aşağıya indiğinde var. Genişletmek için tıkla... tamamdır çok teşekkür ederim. Burdaki virtual 7.1 e basınca devreye giriyor değil mi ?
srcn.90 Picopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 188 17 Mart 2023 #4 ekrkss dedi: tamamdır çok teşekkür ederim. Burdaki virtual 7.1 e basınca devreye giriyor değil mi ? Genişletmek için tıkla... Dostum girer ama çok başarılı sayılmaz. Oyun içi çevresel sesler her zaman daha başarılıdır.
ekrkss dedi: tamamdır çok teşekkür ederim. Burdaki virtual 7.1 e basınca devreye giriyor değil mi ? Genişletmek için tıkla... Dostum girer ama çok başarılı sayılmaz. Oyun içi çevresel sesler her zaman daha başarılıdır.
E ekrkss Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #5 srcn.90 dedi: Dostum girer ama çok başarılı sayılmaz. Oyun içi çevresel sesler her zaman daha başarılıdır. Genişletmek için tıkla... Anladım. Çok teşekkür ederim.
srcn.90 dedi: Dostum girer ama çok başarılı sayılmaz. Oyun içi çevresel sesler her zaman daha başarılıdır. Genişletmek için tıkla... Anladım. Çok teşekkür ederim.