ucan_sabri Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 527 Çözümler 1 29 Nisan 2021 #1 Kulaklıkta biraz yüksek seste müzik dinlerken ses dışarıya çıkıyor, mikrofon bu sesi alıyor karşı tarafa iletiyor. Normal durum mudur bu? Düzenleme: Kulaklığın sesini kısıp yine test ettim yine de çok az ses alıyor. Kulaklık: James Donkey 710 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2021
Kulaklıkta biraz yüksek seste müzik dinlerken ses dışarıya çıkıyor, mikrofon bu sesi alıyor karşı tarafa iletiyor. Normal durum mudur bu? Düzenleme: Kulaklığın sesini kısıp yine test ettim yine de çok az ses alıyor. Kulaklık: James Donkey 710
Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 29 Nisan 2021 #2 Normaldir. James Donkey kullanan kişiler tanıyorum aynı durumu onlarda soruyordu.
ucan_sabri Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 527 Çözümler 1 29 Nisan 2021 #3 Ice Tea Seftali dedi: Normaldir. James Donkey kullanan kişiler tanıyorum aynı durumu onlarda soruyordu. Genişletmek için tıkla... Normal bir durumsa sıkıntı yok o zaman. Yardımınız için teşekkürler hocam.
Ice Tea Seftali dedi: Normaldir. James Donkey kullanan kişiler tanıyorum aynı durumu onlarda soruyordu. Genişletmek için tıkla... Normal bir durumsa sıkıntı yok o zaman. Yardımınız için teşekkürler hocam.