M mert66 Hectopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #1 Herkese selam. James Donkey 710 kulaklığını aldım elime ulaştı ama sürücüsünü bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Herkese selam. James Donkey 710 kulaklığını aldım elime ulaştı ama sürücüsünü bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 29 Aralık 2020 #2 Yazılımını buradan indirebilirsiniz. https://www.incehesap.com/downloads/JAMESDONKEY_Audio_App.zip
arcaq Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.116 Makaleler 7 Çözümler 3 Yer 9 Realms 29 Aralık 2020 #3 Ne zaman aldınız kulaklığı? Driver çıkar ya muhtemelen. Softwaret (jamesdonkey.com)
M mert66 Hectopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #4 Solagi dedi: Ne zaman aldınız kulaklığı? Genişletmek için tıkla... Cumartesi günü aldım bugün yaklaşık 1 saat önce geldi.
Solagi dedi: Ne zaman aldınız kulaklığı? Genişletmek için tıkla... Cumartesi günü aldım bugün yaklaşık 1 saat önce geldi.
arcaq Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.116 Makaleler 7 Çözümler 3 Yer 9 Realms 29 Aralık 2020 #5 mert66 dedi: Cumartesi günü aldım bugün yaklaşık 1 saat önce geldi. Genişletmek için tıkla... İade edebilir misiniz? Emin olun ki bu kulaklık 2-3 günde bozulacaktır. Ama tasarımını sevdiyseniz kalsın. Driver: Softwaret (jamesdonkey.com)
mert66 dedi: Cumartesi günü aldım bugün yaklaşık 1 saat önce geldi. Genişletmek için tıkla... İade edebilir misiniz? Emin olun ki bu kulaklık 2-3 günde bozulacaktır. Ama tasarımını sevdiyseniz kalsın. Driver: Softwaret (jamesdonkey.com)
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 29 Aralık 2020 #6 Solagi dedi: İade edebilir misiniz? Emin olun ki bu kulaklık 2-3 günde bozulacaktır. Ama tasarımını sevdiyseniz kalsın. Driver: Softwaret (jamesdonkey.com) Genişletmek için tıkla... 2-3 gün aşırı abartı, ancak bence de iade etsin.
Solagi dedi: İade edebilir misiniz? Emin olun ki bu kulaklık 2-3 günde bozulacaktır. Ama tasarımını sevdiyseniz kalsın. Driver: Softwaret (jamesdonkey.com) Genişletmek için tıkla... 2-3 gün aşırı abartı, ancak bence de iade etsin.
mar00n Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 2.875 Çözümler 10 Yer İstanbul 29 Aralık 2020 #7 Solagi dedi: İade edebilir misiniz? Emin olun ki bu kulaklık 2-3 günde bozulacaktır. Ama tasarımını sevdiyseniz kalsın. Driver: Softwaret (jamesdonkey.com) Genişletmek için tıkla... Ya abartmayın be kardeşim. 2-3 günde bozulacakmış. Hayal dünyasında yaşamayı bırak.
Solagi dedi: İade edebilir misiniz? Emin olun ki bu kulaklık 2-3 günde bozulacaktır. Ama tasarımını sevdiyseniz kalsın. Driver: Softwaret (jamesdonkey.com) Genişletmek için tıkla... Ya abartmayın be kardeşim. 2-3 günde bozulacakmış. Hayal dünyasında yaşamayı bırak.
arcaq Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.116 Makaleler 7 Çözümler 3 Yer 9 Realms 29 Aralık 2020 #8 mar00n dedi: Ya abartmayın be kardeşim. 2-3 günde bozulacakmış. Hayal dünyasında yaşamayı bırak. Genişletmek için tıkla... Sevin diye 2 hafta yapalım, mutlu oldun mu?
mar00n dedi: Ya abartmayın be kardeşim. 2-3 günde bozulacakmış. Hayal dünyasında yaşamayı bırak. Genişletmek için tıkla... Sevin diye 2 hafta yapalım, mutlu oldun mu?
mar00n Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 2.875 Çözümler 10 Yer İstanbul 29 Aralık 2020 #9 Solagi dedi: Sevin diye 2 hafta yapalım, mutlu oldun mu? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım 7 aydır kullanıyor. Boş konuşuyorsun. James Donkey bende önermiyorum fakat yazdığın yorumlar saçmalık..
Solagi dedi: Sevin diye 2 hafta yapalım, mutlu oldun mu? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım 7 aydır kullanıyor. Boş konuşuyorsun. James Donkey bende önermiyorum fakat yazdığın yorumlar saçmalık..
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 29 Aralık 2020 #10 Solagi dedi: İade edebilir misiniz? Emin olun ki bu kulaklık 2-3 günde bozulacaktır. Ama tasarımını sevdiyseniz kalsın. Driver: Softwaret (jamesdonkey.com) Genişletmek için tıkla... JD 710 diğer JD’ler gibi değil, iyi bir modeldir.
Solagi dedi: İade edebilir misiniz? Emin olun ki bu kulaklık 2-3 günde bozulacaktır. Ama tasarımını sevdiyseniz kalsın. Driver: Softwaret (jamesdonkey.com) Genişletmek için tıkla... JD 710 diğer JD’ler gibi değil, iyi bir modeldir.