Xia07 Centipat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #1 Selamlarrr James Donkey kulaklık almayı düşünüyorum ama hangi modelini alacağıma karar veremedim F/P açısından. 1. Sizce 710 mu daha F/P 711 mi? 2. Bu iki kulaklık arasından hangisi daha avantajlı?
Selamlarrr James Donkey kulaklık almayı düşünüyorum ama hangi modelini alacağıma karar veremedim F/P açısından. 1. Sizce 710 mu daha F/P 711 mi? 2. Bu iki kulaklık arasından hangisi daha avantajlı?
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 25 Mayıs 2021 #2 Hiçbiri avantajlı değil. Onların yerine gidip bunu alın. Corsair HS35 STEREO Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA Corsair HS35 STEREO Siyah Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011195-EU ITOPYA'da. www.itopya.com
Hiçbiri avantajlı değil. Onların yerine gidip bunu alın. Corsair HS35 STEREO Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA Corsair HS35 STEREO Siyah Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011195-EU ITOPYA'da. www.itopya.com
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 25 Mayıs 2021 #3 Tronsmart Sono Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık www.turkcell.com.tr GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Tronsmart Sono Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık www.turkcell.com.tr GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #4 Faraenn dedi: Hiçbiri avantajlı değil. Onların yerine gidip bunu alın. Corsair HS35 STEREO Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA Corsair HS35 STEREO Siyah Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011195-EU ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bu kulaklıkta iyi değil.
Faraenn dedi: Hiçbiri avantajlı değil. Onların yerine gidip bunu alın. Corsair HS35 STEREO Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA Corsair HS35 STEREO Siyah Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011195-EU ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bu kulaklıkta iyi değil.
lexxy Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.107 Yer ~Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #5 Faraenn dedi: Hiçbiri avantajlı değil. Onların yerine gidip bunu alın. Corsair HS35 STEREO Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA Corsair HS35 STEREO Siyah Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011195-EU ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Arkadaş gelmiş 185 TL'lik kulaklık atıyor. Sen ona 280 TL'lik ürün atiyosun, gerçekten forum saçmaladı iyice Xia07 dedi: Selamlarrr James Donkey kulaklık almayı düşünüyorum ama hangi modelini alacağıma karar veremedim F/P açısından. 1. Sizce 710 mu daha F/P 711 mi? 2. Bu iki kulaklık arasından hangisi daha avantajlı? Genişletmek için tıkla... Hocam en son bütçe nedir önerelim
Faraenn dedi: Hiçbiri avantajlı değil. Onların yerine gidip bunu alın. Corsair HS35 STEREO Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA Corsair HS35 STEREO Siyah Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011195-EU ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Arkadaş gelmiş 185 TL'lik kulaklık atıyor. Sen ona 280 TL'lik ürün atiyosun, gerçekten forum saçmaladı iyice Xia07 dedi: Selamlarrr James Donkey kulaklık almayı düşünüyorum ama hangi modelini alacağıma karar veremedim F/P açısından. 1. Sizce 710 mu daha F/P 711 mi? 2. Bu iki kulaklık arasından hangisi daha avantajlı? Genişletmek için tıkla... Hocam en son bütçe nedir önerelim
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 25 Mayıs 2021 #6 lexxy dedi: Arkadaş gelmiş 185 TL'lik kulaklık atıyor. Sen ona 280 TL'lik ürün atiyosun, gerçekten forum saçmaladı iyice Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe 300TL demiş.
lexxy dedi: Arkadaş gelmiş 185 TL'lik kulaklık atıyor. Sen ona 280 TL'lik ürün atiyosun, gerçekten forum saçmaladı iyice Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe 300TL demiş.
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 25 Mayıs 2021 #7 Joshua Graham dedi: Bu kulaklıkta iyi değil. Genişletmek için tıkla... Ne sorunu var? Her yerde öneriliyor. Arkadaşım aldı çok memnun. lexxy dedi: Arkadaş gelmiş 185 TL'lik kulaklık atıyor. Sen ona 280 TL'lik ürün atiyosun, gerçekten forum saçmaladı iyice Genişletmek için tıkla... Biraz yukarı bakarsan bütçe kısmına 300 TL yazmış. Forum gerçekten saçmaladı iyice
Joshua Graham dedi: Bu kulaklıkta iyi değil. Genişletmek için tıkla... Ne sorunu var? Her yerde öneriliyor. Arkadaşım aldı çok memnun. lexxy dedi: Arkadaş gelmiş 185 TL'lik kulaklık atıyor. Sen ona 280 TL'lik ürün atiyosun, gerçekten forum saçmaladı iyice Genişletmek için tıkla... Biraz yukarı bakarsan bütçe kısmına 300 TL yazmış. Forum gerçekten saçmaladı iyice
lexxy Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.107 Yer ~Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #8 DarkReader dedi: Hocam bütçe 300TL demiş. Genişletmek için tıkla... Görmedim hocam, şuan gördüm kusuruma bakmayın ..
DarkReader dedi: Hocam bütçe 300TL demiş. Genişletmek için tıkla... Görmedim hocam, şuan gördüm kusuruma bakmayın ..
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 25 Mayıs 2021 #9 lexxy dedi: Görmedim hocam, şuan gördüm kusuruma bakmayın Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakılacak birşey yok fakat öyle forum saçmaladı iyice demeniz insanları kırabilir. Dikkatli olun
lexxy dedi: Görmedim hocam, şuan gördüm kusuruma bakmayın Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakılacak birşey yok fakat öyle forum saçmaladı iyice demeniz insanları kırabilir. Dikkatli olun
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 25 Mayıs 2021 #10 Faraenn dedi: Ne sorunu var? Her yerde öneriliyor. Arkadaşım aldı çok memnun. Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre kaliteli değil bence hocam.
Faraenn dedi: Ne sorunu var? Her yerde öneriliyor. Arkadaşım aldı çok memnun. Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre kaliteli değil bence hocam.