James Donkey 710 vs James Donkey 711

İkiside aynı, sadece renkleri değişik. 710 kullanıyorum memnunum. Daha iyisi bulunur mu bilemiyorum.

İkisi de aynı, sadece renkleri değişik. 710 kullanıyorum memnunum. Daha iyisi bulunur mu bilemiyorum.

Hocam ben 712 almayı düşünüyorum çünkü Bass'lı müzikler falan da dinleyeceğim, önerir misiniz? Ayrıca siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz?

Sesi yükselttiğiniz zaman cızırtı yapıyor mu? İnternette bu sorundan bahsedilmiş. Ve yazılımı nasıl?

Ses yüksekliği nasıl? Ve mikrofon yansıma yapıyor mu?

711 yazmışım yanlışlıkla mesajı düzelttim 710 kullanıyorum. Ses yüksekliği bence gayet iyi. Mikrofon arada bir yansıma yapıyor. Cızırtı sorunu yok sesim çok temiz gidiyor. Yazılımı da çok eski ve basit

Son düzenleme:
Sesi yükselttiğiniz zaman cızırtı yapıyor mu? İnternette bu sorundan bahsedilmiş. Ve yazılımı nasıl?

Ses yüksekliği nasıl? Ve mikrofon yansıma yapıyor mu?

Hocam 710 üzerindeki Bass daha azmış, sanki tizler çok yüksekmiş gibi hissediliyor diye gördüm internette. Yani müzik ve film falan da izleyeceksen 711 al diyorlar

Hangisi daha iyi? Aynı fiyattalar.

Ses kalitesi olarak hiçbir farkları yok. Tek farkı tasarım ve bana soracak olursan 710 daha rahat. Daha önce JD710 incelemesi yayınlamıştım. Belki işine yarayabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı