711 yazmışım yanlışlıkla mesajı düzelttim 710 kullanıyorum. Ses yüksekliği bence gayet iyi. Mikrofon arada bir yansıma yapıyor. Cızırtı sorunu yok sesim çok temiz gidiyor. Yazılımı da çok eski ve basit
Hocam 710 üzerindeki Bass daha azmış, sanki tizler çok yüksekmiş gibi hissediliyor diye gördüm internette. Yani müzik ve film falan da izleyeceksen 711 al diyorlar
Ses kalitesi olarak hiçbir farkları yok. Tek farkı tasarım ve bana soracak olursan 710 daha rahat. Daha önce JD710 incelemesi yayınlamıştım. Belki işine yarayabilir.
-Evet bir gün buraya geleceğimi biliyordum. https://www.incehesap.com/james-donkey-710-siyah-7-1-surround-gaming-kulaklik-fiyati-39977/ -Işte bugün bahsedeceğim kulaklık. Bu kulaklık hakkında internette çok fazla yorum gördüm birileri kulaklığı övüyor birileri kötülüyor bende emin olmak için...
Herkese selam, 30 Aralık 2020 günü yaptığım ilk incelemeden sonra bir uzun dönem incelemesi yapmaya karar verdim. İsterseniz ilk incelemeye James Donkey 710 İncelemesi buradan gidebilirsiniz. -İlk olarak kulaklığın fiyatından bahsedelim. Kulaklık 220 TL bulunduğumuz koşullarda ucuz...