RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.572 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar uyguladığım ayarların kalması için illa yazılımın bilgisayarda mı kalması lazım silince gidiyor mu?
Arkadaşlar uyguladığım ayarların kalması için illa yazılımın bilgisayarda mı kalması lazım silince gidiyor mu?
pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.993 Çözümler 12 Yer Bursa 2 Aralık 2020 #2 Uygulamayı silersen ayarların da gider. Uygulamanın arkada çalışması lazım. Artı 0 Eksi
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 2 Aralık 2020 #3 RHEZNOW dedi: Arkadaşlar uyguladığım ayarların kalması için illa yazılımın bilgisayarda mı kalması lazım silince gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Gider, aynı driver mantığı. Razer Synapse 3 silince klavye ışıkları da gidiyor. Artı 0 Eksi
RHEZNOW dedi: Arkadaşlar uyguladığım ayarların kalması için illa yazılımın bilgisayarda mı kalması lazım silince gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Gider, aynı driver mantığı. Razer Synapse 3 silince klavye ışıkları da gidiyor.
KS KS RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.572 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #4 pilavyer dedi: Uygulamayı silersen ayarların da gider. Uygulamanın arkada çalışması lazım. Genişletmek için tıkla... Her ekipman yazılımı için geçerlimi bu? Artı 0 Eksi
pilavyer dedi: Uygulamayı silersen ayarların da gider. Uygulamanın arkada çalışması lazım. Genişletmek için tıkla... Her ekipman yazılımı için geçerlimi bu?
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 2 Aralık 2020 #5 RHEZNOW dedi: Her ekipman yazılımı için geçerlimi bu? Genişletmek için tıkla... Evet, ancak benim mousumda flashlıyor Mouse'u ayarlar silinmiyor. Bu arada İncehesap'ın kendi sitesinden indirdiyseniz Driver'ı virüs var haberiniz olsun. Artı 0 Eksi
RHEZNOW dedi: Her ekipman yazılımı için geçerlimi bu? Genişletmek için tıkla... Evet, ancak benim mousumda flashlıyor Mouse'u ayarlar silinmiyor. Bu arada İncehesap'ın kendi sitesinden indirdiyseniz Driver'ı virüs var haberiniz olsun.
KS KS RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.572 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #6 realmoonlight dedi: Evet, ancak benim mousumda flashlıyor Mouse'u ayarlar silinmiyor. Bu arada İncehesap'ın kendi sitesinden indirdiyseniz Driver'ı virüs var haberiniz olsun. Eki Görüntüle 760964 Eki Görüntüle 760965 Genişletmek için tıkla... Nasıl temizleyebilirim? Artı 0 Eksi
realmoonlight dedi: Evet, ancak benim mousumda flashlıyor Mouse'u ayarlar silinmiyor. Bu arada İncehesap'ın kendi sitesinden indirdiyseniz Driver'ı virüs var haberiniz olsun. Eki Görüntüle 760964 Eki Görüntüle 760965 Genişletmek için tıkla... Nasıl temizleyebilirim?
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 2 Aralık 2020 #7 RHEZNOW dedi: Nasıl temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Kaspersky indirin tam tarama yapın. Bulması lazım bende bulamamıştı kaldırırken fark etti. Artı 0 Eksi
RHEZNOW dedi: Nasıl temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Kaspersky indirin tam tarama yapın. Bulması lazım bende bulamamıştı kaldırırken fark etti.
KS KS RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.572 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #8 realmoonlight dedi: Kaspersky indirin tam tarama yapın. Bulması lazım bende bulamamıştı kaldırırken fark etti. Genişletmek için tıkla... Yazılımı zaten sildim gitmiş midir? Artı 0 Eksi
realmoonlight dedi: Kaspersky indirin tam tarama yapın. Bulması lazım bende bulamamıştı kaldırırken fark etti. Genişletmek için tıkla... Yazılımı zaten sildim gitmiş midir?
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 2 Aralık 2020 #9 RHEZNOW dedi: Yazılımı zaten sildim gitmiş midir? Genişletmek için tıkla... Kimse garantisini veremez, ayrıca virüsler kendilerine sistemde yerleşecek yer ararlar. Artı 0 Eksi
RHEZNOW dedi: Yazılımı zaten sildim gitmiş midir? Genişletmek için tıkla... Kimse garantisini veremez, ayrıca virüsler kendilerine sistemde yerleşecek yer ararlar.
KS KS RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.572 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #10 realmoonlight dedi: Kimse garantisini veremez, ayrıca virüsler kendilerine sistemde yerleşecek yer ararlar. Genişletmek için tıkla... Çok saçma değil mi ben bir de kredi kartımı verdim oraya nasıl virüslü bir şey koyarlar aklım almıyor? realmoonlight dedi: Kimse garantisini veremez, ayrıca virüsler kendilerine sistemde yerleşecek yer ararlar. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'ın hangi sürümünü indireceğim? realmoonlight dedi: Kimse garantisini veremez, ayrıca virüsler kendilerine sistemde yerleşecek yer ararlar. Genişletmek için tıkla... Bakabilir misiniz hocam? Son düzenleme: 2 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
realmoonlight dedi: Kimse garantisini veremez, ayrıca virüsler kendilerine sistemde yerleşecek yer ararlar. Genişletmek için tıkla... Çok saçma değil mi ben bir de kredi kartımı verdim oraya nasıl virüslü bir şey koyarlar aklım almıyor? realmoonlight dedi: Kimse garantisini veremez, ayrıca virüsler kendilerine sistemde yerleşecek yer ararlar. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'ın hangi sürümünü indireceğim? realmoonlight dedi: Kimse garantisini veremez, ayrıca virüsler kendilerine sistemde yerleşecek yer ararlar. Genişletmek için tıkla... Bakabilir misiniz hocam?