furvan Centipat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #11 Bende aldım 1 hafta oluyor F/P ürün ağrı vs hiç olmadı gece odamda ışığı sorun oluyor sadece sokak lambası gibi. James Donkey 711 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com ürünün yazılımınıda buradan indirebilirsin.
Bende aldım 1 hafta oluyor F/P ürün ağrı vs hiç olmadı gece odamda ışığı sorun oluyor sadece sokak lambası gibi. James Donkey 711 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com ürünün yazılımınıda buradan indirebilirsin.
R rotzmed78 Decapat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 212 25 Mayıs 2021 #12 furvan dedi: Bende aldım 1 hafta oluyor F/P ürün ağrı vs hiç olmadı gece odamda ışığı sorun oluyor sadece sokak lambası gibi. James Donkey 711 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com ürünün yazılımınıda buradan indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam ses kalitesi iyiyse ve ağrıtmıyorsa benim için yeterli.
furvan dedi: Bende aldım 1 hafta oluyor F/P ürün ağrı vs hiç olmadı gece odamda ışığı sorun oluyor sadece sokak lambası gibi. James Donkey 711 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com ürünün yazılımınıda buradan indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam ses kalitesi iyiyse ve ağrıtmıyorsa benim için yeterli.
furvan Centipat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #13 rotzmed78 dedi: Sağ olun hocam ses kalitesi iyiyse ve ağrıtmıyorsa benim için yeterli. Genişletmek için tıkla... Haporlör gibi
rotzmed78 dedi: Sağ olun hocam ses kalitesi iyiyse ve ağrıtmıyorsa benim için yeterli. Genişletmek için tıkla... Haporlör gibi
R rotzmed78 Decapat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 212 26 Mayıs 2021 #14 furvan dedi: Hoparlör gibi Genişletmek için tıkla... Sipariş verdim. Elime ulaşınca iyi mi kötü mü göreceğim.
furvan dedi: Hoparlör gibi Genişletmek için tıkla... Sipariş verdim. Elime ulaşınca iyi mi kötü mü göreceğim.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 4.998 Çözümler 25 27 Mayıs 2021 #15 rotzmed78 dedi: Sipariş verdim. Elime ulaşınca iyi mi kötü mü göreceğim? Genişletmek için tıkla... Bende dün aldım hocam inşallah deneyip görüp beyeniceğiz inşallah sıkıntısız şekilde gelir
rotzmed78 dedi: Sipariş verdim. Elime ulaşınca iyi mi kötü mü göreceğim? Genişletmek için tıkla... Bende dün aldım hocam inşallah deneyip görüp beyeniceğiz inşallah sıkıntısız şekilde gelir
DocPill Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 27 Mayıs 2021 #16 Bende 3 ay kadar önce 150TL'ye düşmüştü almıştım. Hala sıkıntısı yok, ses kalitesi, mikrofonunda sıkıntı yok. Kulakta terleme falan da yapmıyor. Bence bu fiyata kesinlikle alınır. Tek sıkıntısı RGB'si, hem kapanmıyor hem de çok parlak.
Bende 3 ay kadar önce 150TL'ye düşmüştü almıştım. Hala sıkıntısı yok, ses kalitesi, mikrofonunda sıkıntı yok. Kulakta terleme falan da yapmıyor. Bence bu fiyata kesinlikle alınır. Tek sıkıntısı RGB'si, hem kapanmıyor hem de çok parlak.
R rotzmed78 Decapat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 212 27 Mayıs 2021 #17 Heunzey dedi: Bende dün aldım hocam inşallah deneyip görüp beyeniceğiz inşallah sıkıntısız şekilde gelir Genişletmek için tıkla... Bugün geldi kargo ama henüz deneme fırsatım olmadı. Denedikten sonra düşüncelerimi yazarım.
Heunzey dedi: Bende dün aldım hocam inşallah deneyip görüp beyeniceğiz inşallah sıkıntısız şekilde gelir Genişletmek için tıkla... Bugün geldi kargo ama henüz deneme fırsatım olmadı. Denedikten sonra düşüncelerimi yazarım.
furvan Centipat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #18 rotzmed78 dedi: Bugün geldi kargo ama henüz deneme fırsatım olmadı. Denedikten sonra düşüncelerimi yazarım. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum denemişsindir umarım.
rotzmed78 dedi: Bugün geldi kargo ama henüz deneme fırsatım olmadı. Denedikten sonra düşüncelerimi yazarım. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum denemişsindir umarım.
R rotzmed78 Decapat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 212 27 Mayıs 2021 #19 furvan dedi: Bekliyorum denemişsindir umarım. Genişletmek için tıkla... Şu an müzik dinliyorum gayet iyi. Henüz oyuna giremedim. rotzmed78 dedi: Şu an müzik dinliyorum gayet iyi. Henüz oyuna giremedim. Genişletmek için tıkla... Ses kasma kısmında da yeterli gibi.birde 1-2 ayar var sanırım onlara göz atarsınız Son düzenleme: 27 Mayıs 2021
furvan dedi: Bekliyorum denemişsindir umarım. Genişletmek için tıkla... Şu an müzik dinliyorum gayet iyi. Henüz oyuna giremedim. rotzmed78 dedi: Şu an müzik dinliyorum gayet iyi. Henüz oyuna giremedim. Genişletmek için tıkla... Ses kasma kısmında da yeterli gibi.birde 1-2 ayar var sanırım onlara göz atarsınız