James Donkey 711-710 Gaming kulaklık alınır mı?

Bütçe
800
710 kullanıyorum, 2-3 yıl oluyor tavsiye ederim. 711 modelinde ışık sönmüyor ya da bir yolu varsa ben beceremedim. Geceleri göz alan ve sönmeyen bir ışığı var haberin olsun.

710 kullanıyorum, 2-3 yıl oluyor tavsiye ederim. 711 modelinde ışık sönmüyor ya da bir yolu varsa ben beceremedim. Geceleri göz alan ve sönmeyen bir ışığı var haberin olsun.
Kulak pad'leriniz soyuldu mu ve mikrofondan memnun musunuz? Mikrofon ve cızırtı konusunda çok fazla şikayet eden kullanıcı gördüm.

Kulak pad'leriniz soyuldu mu ve mikrofondan memnun musunuz? Mikrofon ve cızırtı konusunda çok fazla şikayet eden kullanıcı gördüm.
Mikrofonunu kullanmadığım için yanlış bilgilendirmek istemem ama şunu söyleyebilirim. Kulak padleri sağlam. Kafaya gelen kısımda az buçuk soyulma oldu. Ses kalitesinde ufacık bir azalma yok ve bana göre en güzel yanı uzun süre kullansan dahi ağrı baskı vs yapmaması.

Anladım hocam, yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…