James Donkey 711 alınır mı?

Berat 00000

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar üste yazdığım kulaklık alınır mı? 360 TL bütçem var varsa daha iyi öneriniz söylerseniz sevinirim.

712 alınır. Kabloda dolanma sorunu çıktı bazı kişilerde oluyo bende de oldu ve ledi bozuldu 1.5 sene sonra ücretsiz yaptılar.

Kendim kullanıyorum çok da iyi bir fiyata aldım ama asla önermem. İncehesap'tan efsane cuma ile 65 TL'ye almıştım onun haricinde asla alacağım bir kulaklık değildir kendisi.

Kendim kullanıyorum çok da iyi bir fiyata aldım ama asla önermem. İncehesap'tan efsane cuma ile 65 TL'ye almıştım onun haricinde asla alacağım bir kulaklık değildir kendisi.

Peki bu fiyata hangi kulaklığı önerirsiniz.

Bütçeniz yüksek olsa kesinlikle önermem, fakat bu bütçeye önerilecek diğer kulaklıklarda büyük farklar yaratmayacak her açıdan. O yüzden bütçeniz dahilinde alınabilir.

Site güvenilir. Başka sitede bu fiyata yok. 1 ay önceye kadar zaten 350 TL civarındaydı her yerde.

712 alınır. Kabloda dolanma sorunu çıktı bazı kişilerde oluyo bende de oldu ve ledi bozuldu 1.5 sene sonra ücretsiz yaptılar.
Bunu yazdıktan 2 saat sonra kulaklığın sol tarafından ses gelmemeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…