James Donkey 711 driver sorunu

Makaleler
1
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bugün bir kulaklık aldım ismi; James Donkey 711. kulaklığın Driver'ını indirdim ama şu sorunla karşılaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeniden başlatınca düzelmişti bende. Veya tak çıkar yapınca. Bende de aynı kulaklık var. Öyle kendiliğinden düzeldi. Fakat bence bu programa gerek yok. Gereksiz eğer sesin yüksekliği ile ilgilenmiyorsan. Ben kullanmadığım için formattan sonra hiç indirmedim. Gerek duymadım. Driver değil yani. Keyfine bağlı bir program.

Markayı kullanmadan laf edenler gecikmemiş. Verdiğim fiyata göre iyi çok kaliteli demiyorum bakın verdiğim fiyata göre iyi. Oyunda az da olsa ses kasabiliyorsun herkesin Logitech SteelSeries alacak durumu yok.

10 liralık sahte iPhone kulaklığı ile global elite oldum. Bu markayı kullandığımda da fark olmadığını anladım. Ki Sosyal'de azcık dolaşırsanız insanların bu markayı sevmediklerini görürsünüz.

Ayrıca arkadaşlar kullanmayan bir insan nasıl cesaret edip de böyle bir yorum yapabilir. Siz kahin misiniz kullanmadığımı nereden çıkartıyorsunuz.

O iphone kulaklığı görünmüne sahip bir çin malı merdiven altı kulaklık ona bakarsanız bende bazen kulaklıksız oynuyorum hemde Cs Go adamı karşında görüp vurmayı beceremedikten sonra kulaklık alsan ne yazar mouse alsan ne yazar tabi arkadaş maddi durumuna göre almış dalga geçmemek gerek kim istemez ki Logitech ürünlerini almak.

Benim eski kulaklığımda da driver sorunu vardı. Bilgisayarımda bir sorun olabilir, yeniden başlatınca olmuyor ve USB aygıtını çıkartıp takınca da olmuyor. Bilgisayarımdaki bu sorunu bulmak için ne yapabilirim?

@Mekasva33 kulaklığı hala kullanıyor musunuz, hocam? Genel yorumunuz nedir, tavsiye eder misiniz? Ufak bir kullanıcı yorumu bırakırsanız sevinirim.

@Mekasva33 kulaklığı hala kullanıyor musunuz, hocam? Genel yorumunuz nedir, tavsiye eder misiniz? Ufak bir kullanıcı yorumu bırakırsanız sevinirim.

Hala kullanıyorum ve memnunum. Daha geçen hafta başka bir arkadaşıma aldırdım. Herhangi bir sorun yaşamadım. Eğer sipariş ederseniz enc function ayarını 25'te kullanmayı unutmayın, yoksa mikrofon sesi karşıya az gidiyor. Bir de eğer kulaklığın sesini full kullanırsanız kulağınıza dip ses gelir, sesi biraz düşürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…