merhaba ben bu ayarları tam olarak anlayamadım nasıl yapılıyo bi cevaplarsan sevinirim
Hocam mümkünse resimli olarak anlatabilir misiniz?Konuyu hortlatmış olabilirim arkadaşlar ama bilgilendireyim sizleri. Kulaklığı bende 1 hafta önce aldım ve driverı indirdim. Gelişmiş ayarlar için speakers simgesine sağ tık yapmanız gerekiyor. O sayede menüden istediğiniz ayarı yapabilirsiniz. Mikrofon için de aynı şey geçerli. Driverı ilk kullandığımda bende çözememiştim. Hatta bu nasıl driver bu ayarları ben Windows'ta da yapabiliyorum demiştim, öyle değilmiş.
Konuyu hortlatmış olabilirim arkadaşlar ama bilgilendireyim sizleri. Kulaklığı bende 1 hafta önce aldım ve driverı indirdim. Gelişmiş ayarlar için speakers simgesine sağ tık yapmanız gerekiyor. O sayede menüden istediğiniz ayarı yapabilirsiniz. Mikrofon için de aynı şey geçerli. Driverı ilk kullandığımda bende çözememiştim. Hatta bu nasıl driver bu ayarları ben Windows'ta da yapabiliyorum demiştim, öyle değilmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.