iNtronee Kilopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar selamlar, ben kulaklığı yeni aldım ama oyun kaydı yaparken arkada cızırtı gibi bir ses geliyor. Bunu nasıl kaldırabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video bana aittir, bu şekilde arkadan ses geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2020
Arkadaşlar selamlar, ben kulaklığı yeni aldım ama oyun kaydı yaparken arkada cızırtı gibi bir ses geliyor. Bunu nasıl kaldırabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video bana aittir, bu şekilde arkadan ses geliyor.
Jos3pHHH Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Industrial ENG. 23 Ocak 2021 #2 Reis herhangi bir çözüm buldun mu? Benim mikrofonumda da böyle bir şey var. Bulduysan beni bilgilendirir misin?
Reis herhangi bir çözüm buldun mu? Benim mikrofonumda da böyle bir şey var. Bulduysan beni bilgilendirir misin?
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 23 Ocak 2021 #3 JosephEmre dedi: Reis herhangi bir çözüm buldun mu? Benim mikrofonumda da böyle bir şey var. Bulduysan beni bilgilendirir misin? Genişletmek için tıkla... Mikrofon kalitesinden dolayı.
JosephEmre dedi: Reis herhangi bir çözüm buldun mu? Benim mikrofonumda da böyle bir şey var. Bulduysan beni bilgilendirir misin? Genişletmek için tıkla... Mikrofon kalitesinden dolayı.
iNtronee Kilopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #4 JosephEmre dedi: Reis herhangi bir çözüm buldun mu? Benim mikrofonumda da böyle bir şey var. Bulduysan beni bilgilendirir misin? Genişletmek için tıkla... Maalesef dostum.
JosephEmre dedi: Reis herhangi bir çözüm buldun mu? Benim mikrofonumda da böyle bir şey var. Bulduysan beni bilgilendirir misin? Genişletmek için tıkla... Maalesef dostum.