H Heyyo Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 265 18 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar kulaklık yeni. Mikrofonda arkadan bir tısslama sesi geliyor. Acaba bu normal mi? Kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar kulaklık yeni. Mikrofonda arkadan bir tısslama sesi geliyor. Acaba bu normal mi? Kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 18 Eylül 2020 #2 Dip ses demek istiyorsunuz sanirim. Normal bir durum denemez.
H Heyyo Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 265 18 Eylül 2020 #3 192809 dedi: Dip ses demek istiyorsunuz sanirim. Normal bir durum denemez. Genişletmek için tıkla... Dip sesten bahsediyorum evet. Bence rahatsız ediyor normalde bu kulaklıkta böyle bir şey var mı?
192809 dedi: Dip ses demek istiyorsunuz sanirim. Normal bir durum denemez. Genişletmek için tıkla... Dip sesten bahsediyorum evet. Bence rahatsız ediyor normalde bu kulaklıkta böyle bir şey var mı?
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 18 Eylül 2020 #4 710 kullanıyorum öyle bir sorunum yok.
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 18 Eylül 2020 #5 Heyyo dedi: Dip sesten bahsediyorum evet. Bence rahatsız ediyor normalde bu kulaklıkta böyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Kulakligin mikrofonu hakkinda forumda aratirsan daha detayli bilgi sahibi olursun ama benzer konular var.
Heyyo dedi: Dip sesten bahsediyorum evet. Bence rahatsız ediyor normalde bu kulaklıkta böyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Kulakligin mikrofonu hakkinda forumda aratirsan daha detayli bilgi sahibi olursun ama benzer konular var.
H Heyyo Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 265 18 Eylül 2020 #6 aynştaynX dedi: 710 kullanıyorum öyle bir sorunum yok. Genişletmek için tıkla... Birazdan bir kayıt atacağım bakabilir misiniz? 192809 dedi: Kulakligin mikrofonu hakkinda forumda aratirsan daha detayli bilgi sahibi olursun ama benzer konular var. Genişletmek için tıkla... Sizde bir bakabilirseniz memnun olurum linki atacağım. aynştaynX dedi: 710 kullanıyorum öyle bir sorunum yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buraya yükledim bakabilir misiniz sesi fulleyip? 192809 dedi: Kulakligin mikrofonu hakkinda forumda aratirsan daha detayli bilgi sahibi olursun ama benzer konular var. Genişletmek için tıkla...
aynştaynX dedi: 710 kullanıyorum öyle bir sorunum yok. Genişletmek için tıkla... Birazdan bir kayıt atacağım bakabilir misiniz? 192809 dedi: Kulakligin mikrofonu hakkinda forumda aratirsan daha detayli bilgi sahibi olursun ama benzer konular var. Genişletmek için tıkla... Sizde bir bakabilirseniz memnun olurum linki atacağım. aynştaynX dedi: 710 kullanıyorum öyle bir sorunum yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buraya yükledim bakabilir misiniz sesi fulleyip? 192809 dedi: Kulakligin mikrofonu hakkinda forumda aratirsan daha detayli bilgi sahibi olursun ama benzer konular var. Genişletmek için tıkla...
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 18 Eylül 2020 #7 Fan sesi değilse bu ses evet dip ses var. Cizirti degil ugultu gibi geldi daha cok.
H Heyyo Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 265 18 Eylül 2020 #8 192809 dedi: Fan sesi değilse bu ses evet dip ses var. Cizirti degil ugultu gibi geldi daha cok. Genişletmek için tıkla... İade edilmeli mi sizce?
192809 dedi: Fan sesi değilse bu ses evet dip ses var. Cizirti degil ugultu gibi geldi daha cok. Genişletmek için tıkla... İade edilmeli mi sizce?
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 18 Eylül 2020 #9 Heyyo dedi: İade edilmeli mi sizce? Genişletmek için tıkla... Karar senin ben ederdim muhtemelen.
H Heyyo Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 265 19 Eylül 2020 #10 192809 dedi: Karar senin ben ederdim muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Videoda gördüğünüz kayıt aldığım programda mikrofon boştayken de ses geliyor ama normalde mikrofonda böyle bir durum yok. OBS biraz sesi boostluyor sanırsam ondan kaynaklandı. İlgilenenlere teşekkür ediyorum.
192809 dedi: Karar senin ben ederdim muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Videoda gördüğünüz kayıt aldığım programda mikrofon boştayken de ses geliyor ama normalde mikrofonda böyle bir durum yok. OBS biraz sesi boostluyor sanırsam ondan kaynaklandı. İlgilenenlere teşekkür ediyorum.