kivanc_atay Picopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 48 Çözümler 1 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #1 Merhaba, yakında James Donkey 711 adlı kulaklığı aldım. İlk başlarda mikrofonunda sorun yoktu ama biraz gün geçtikten sonra mikrofonum yankı yapmaya başladı. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2021
Merhaba, yakında James Donkey 711 adlı kulaklığı aldım. İlk başlarda mikrofonunda sorun yoktu ama biraz gün geçtikten sonra mikrofonum yankı yapmaya başladı. Nasıl çözebilirim?
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #2 Kulaklığın kendi sorunu bu. Arkadaşımda da var aynısı, onda da bu sorun oluyor. Adam ne yapıyorsa bana sesi gidiyor. Artı 0 Eksi
Kulaklığın kendi sorunu bu. Arkadaşımda da var aynısı, onda da bu sorun oluyor. Adam ne yapıyorsa bana sesi gidiyor.
KS KS kivanc_atay Picopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 48 Çözümler 1 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #3 Salsa dedi: Kulaklığın kendi sorunu bu. Arkadaşımda da var aynısı, onda da bu sorun oluyor. Adam ne yapıyorsa bana sesi gidiyor. Genişletmek için tıkla... O yankı yüzünden derste hocaya arkadaşımın sesi gitmişti arkadaşım da küfür etmişti çok rezil oldum. Artı 0 Eksi
Salsa dedi: Kulaklığın kendi sorunu bu. Arkadaşımda da var aynısı, onda da bu sorun oluyor. Adam ne yapıyorsa bana sesi gidiyor. Genişletmek için tıkla... O yankı yüzünden derste hocaya arkadaşımın sesi gitmişti arkadaşım da küfür etmişti çok rezil oldum.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #4 kivanc_atay dedi: O yankı yüzünden derste hocaya arkadaşımın sesi gitmişti arkadaşım da küfür etmişti çok rezil oldum. Genişletmek için tıkla... James abinin eşeğini almayın işte bu yüzden . Artı 0 Eksi
kivanc_atay dedi: O yankı yüzünden derste hocaya arkadaşımın sesi gitmişti arkadaşım da küfür etmişti çok rezil oldum. Genişletmek için tıkla... James abinin eşeğini almayın işte bu yüzden .
KS KS kivanc_atay Picopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 48 Çözümler 1 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #5 Salsa dedi: James abinin eşeğini almayın işte bu yüzden . Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi