James Donkey 711 nasıldır?

Ses etmeyeyim diyorum ama yok arkadaş. Bu zihniyet bitmeyecek artık. Ürünü kullanmamış ve performansını bilmeyenler sağdan soldan duyup okudukları şikayetlerle direk ürün değerlendirmesi yapıyor. Deli oluyorum. Yok o para çöpe gitti, yok o paraya git yemek ye. Bu zihniyet birde buraya yuva yapmış. İşin garip tarafı oturup bunları ciddiye alıp değerlendirme yapan çok fazla kişi var. Yazık vallaha ne diyeyim.

Öncelikle bu ürün teknolojik bir ürün. En kral firmada bile illaki sıkıntı çıkacaktır. Teknolojik ürünlerin hiçbirisine tam garanti veremezsiniz. Bunu aklınıza kazıyın. Bir diğer konu ise maşallah bu forumda ki herkes zengin. Yok şu kadar koy bunu al, yok biriktir bunu al. Arkadaşım bir kişi elindeki bütçe neyse ona göre bir ürüne bakar. O arkadaşta bilir biriktirip en iyisini almayı ama imkanı yok işte adamın. Ordan burdan biriktirip o miktarı toplamış ona göre bir ürün arıyor. Herkes sizler gibi baba parası yiyerek alışveriş yapmıyor. Daha dile getirilecek çok konu var ama anlat anlat bitmez. Zamanında belki aklı başında arkadaşlar vardır da bilgi alışverişi yaparım diye üyelik açtım. Ama ne yazık ki bu platformda babası parası yiyen açılan konu hakkında bilgi sahibi olmadan sağdan soldan duyduklarıyla geçinen kişilerle dolmuş.

Ürüne gelecek olursak 712 modelini kullanmaktayım. 4. yıla merdiven dayıyorum. Zamanında indirimle 120 küsür bir fiyata almıştım. O fiyata göre gerçekten güzel bir ürün. Şuan ki piyasaya bakacak olursak fiyatlar gerçekten uçuk. Alırken en büyük kriterim konforuydu. Yaklaşık 6-7 saat kullandığım zamanlarda oldu. Zerre kadar ağrı veya terleme yapmadı. Ses performansı ise gayet güzel. Tabi ki üst segment bir ürün gibi performansı yok ama giriş seviyesi için gayet tatmin edici düzeyde. Kısaca fiyat performans ürünü diyebilirim. Özellikle bu devirde bu kadar uçuk fiyatlar varken indirimleri takip ederek 250-300 fiyat aralığında alınabilecek bir ürün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı