Hangi site bulduğunuz? Kesinlikle alınmalıdır veya of mükemmel diyemeyeceğim fakat kutusu faturası varsa ve gözle görüp alabileceğiniz uzaklıktaysa alınır.
Hangi site bulduğunuz? Kesinlikle alınmalıdır veya of mükemmel diyemeyeceğim fakat kutusu faturası varsa ve gözle görüp alabileceğiniz uzaklıktaysa alınır.
Ben Black Friday'de 169 liraya almıştım. Ses ve mikrofon kalitesi fiyatına göre gerçekten iyi ama bu sıcak havalarda 40 50 dakikalık kullanımda terletiyor. Onun dışında güzel.
Ses izolasyonu nasıl bari?
Dışarı çok ses veriyor. Oyun oynarken falan dışardan gelen sesler pek duyulmuyor.
He kendi odamdayım ses vermesi sıkıntı olmaz, odaklanabileyim de o yeterteşekkürler yardım için dostum başka bir sorunu yoksa gerçekten kaliteli bir ürün o zaman.
@Lee Yubin bey, Gaming gecesi etkinliğinden aldım. Dip ses sıkıntısını veya 3D fiziksel tuşunun çalışmamasını nasıl çözebilirim (tabii ki dip ses sıkıntısı öncelik). Aksi halde iade edip 20 gün beklemek hiç istemem (220 TL'ye aldım).
Mufo Bey, dip ses hep var (Kulaklığın kablosunun üzerinde bulunan ses kartından sesi kısınca dip ses azalıyor ama yükseltince boşta iken rahatsız ediyor).Dip ses çok yüksek seslerde geliyor bende sadece. 3D tuşu da çalışmamazlık yapmadı daha ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.