James Donkey 712 190₺ alınır mı?

mufo

Hectopat
Makaleler
1
Temiz padlerde sıkıntı yok deneyerek alacağım, fiyatına göre nasıldır 1 aylık kulaklık faturaya göre. Tavsiye görüş var mıdır?

Hangi site bulduğunuz? Kesinlikle alınmalıdır veya of mükemmel diyemeyeceğim fakat kutusu faturası varsa ve gözle görüp alabileceğiniz uzaklıktaysa alınır

Hangi site bulduğunuz? Kesinlikle alınmalıdır veya of mükemmel diyemeyeceğim fakat kutusu faturası varsa ve gözle görüp alabileceğiniz uzaklıktaysa alınır.

Site değil arkadaş diyebiliriz, elden alacağım temiz pedler falan sıkıntısı yok gibi dip ses falan da yok.

Hangi site bulduğunuz? Kesinlikle alınmalıdır veya of mükemmel diyemeyeceğim fakat kutusu faturası varsa ve gözle görüp alabileceğiniz uzaklıktaysa alınır.

Kutusu faturası var, neden of mükemmel falan diyemiyorsunuz özelliklerine baktım sıfırı da bayağı pahalı gibi geldi, tavsiye edeceğiniz başka kulaklık var mıdır?
Ben Black Friday'de 169 liraya almıştım. Ses ve mikrofon kalitesi fiyatına göre gerçekten iyi ama bu sıcak havalarda 40 50 dakikalık kullanımda terletiyor. Onun dışında güzel.

Hadi ya :( suni deri olduğu için değil mi? Ses izolasyonu nasıl bari?

He kendi odamdayım ses vermesi sıkıntı olmaz, odaklanabileyim de o yeter :) teşekkürler yardım için dostum başka bir sorunu yoksa gerçekten kaliteli bir ürün o zaman.

Fiyatına göre iyi diyelim. CS:GO'da sesin yukarıdan mı aşağıdan mı geldiği anlaşılmıyor bazen.

@Lee Yubin bey, Gaming gecesi etkinliğinden aldım. Dip ses sıkıntısını veya 3D fiziksel tuşunun çalışmamasını nasıl çözebilirim (tabii ki dip ses sıkıntısı öncelik). Aksi halde iade edip 20 gün beklemek hiç istemem (220 TL'ye aldım).

Dip ses çok yüksek seslerde geliyor bende sadece. 3D tuşu da çalışmamazlık yapmadı daha ama.

Dip ses çok yüksek seslerde geliyor bende sadece. 3D tuşu da çalışmamazlık yapmadı daha ama.
Mufo Bey, dip ses hep var (Kulaklığın kablosunun üzerinde bulunan ses kartından sesi kısınca dip ses azalıyor ama yükseltince boşta iken rahatsız ediyor).
3D tuşu sıkıntı değil ama iade etsem diye düşünüyorum (20 gün max. iade süreci düşündürüyor).

Bir daha 350TL'ye düşerse bu modeli almak istiyorum: Lenovo Legion H500 Pro 7.1 Surround Oyuncu Mikrofonlu Fiyatı (Fiziksel 7.1 sürücüler)
Ses kısma tuşu 7-8 kerede bir tık diye bir ses veriyor (Kulaklığa) ve yeniden dip ses...
Kulaklık kutuda iken sağ ped çıkık olarak gelmişti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı