James Donkey 712 dip ses sorunu

Dip ses mevzusu normalse sorun yok değilse iade edeceğim atarlanma falan? Çocuk muyuz kardeşim ben soru soruyorum siz markayı çarptırıyorsunuz yok eşek yok katır kötüyse ederiz iadesini.
Kulaklık yeni daha.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Mr. Patrick Bateman sorunu çözebildin mi yoksa iade mi ettin? Kulaklık olduğu için hijyen sebebiyle iadesi mümkün değil diye okumuştum? Elime çok ucuza bu kulaklık geçti fakat aynı sorunu yaşadığım için elden çıkarmayı planıyorum, tabi çözümü yoksa. Aslında sırf hoparlör olarak kullanmak için bile tutulabilir ama işte...

Fazla sorun etmedim sen ne yaptın ? Ben kullanıyorum

@Mr. Patrick Bateman Ben o sese katlanamadım ve iade ettim. Bir de konu açmıştım bakmak istersen:

DH'deki konuya epey yorum gelmişti, okumak istersen:

Dip ses sorunu normal ancak kulaklığın kontrolcüsüyle sesini düşürdüğünüz zaman dip ses de azalıyor ben kulaklığın sesini düşürüp Windows'un sesini arttırarak kullanıyordum ancak şu an kulaklık kontrolcüsü kulaklığın değil de Windows'un sesini açmaya başladı nasıl düzelticeğimi bilmiyorum uzun zamandır böyle bir şey olmamıştı.

Dip ses sorunu normal değil, bir problem. Belli ki bu durum modele ait kronik bir sorun. Daha önce hiç bir kulaklıkta karşılaşmamıştım. Ben iade ettim. Sorun kabul edilerek kulaklığım iade alındı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…