James Donkey 712 dışarıya çok ses veriyor

YTech

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar herkese iyi sosyaller. Geçen cumartesi satın aldığım "James Donkey 712" kulaklığı bugün elime ulaştı. Fakat sormak istediğim bazı sorular var. Ses kalitesi , mikrofon kalitesi olarak bir problemim yok ama dışarıya ses vermesi ile ilgili büyük bir problemim var. Mesela Youtube üzerinden bir müzik açıyorum bizim televizyondan daha çok dışarıya ses veriyor. 1 saat oldu olmadı teslim alalı. Bu konu hakkında ne yapabilirim. Sesini kısarsam sorun olmuyor, fakat sesini açtığımda sanki bilgisayara hoparlör takmışım gibi ses veriyor dışarıya. Teşekkür ederim şimdiden iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çok fazla zorlayıp iade şansınız kaybetmeyin sadece bunu söyleyebilirim şu an. Yani kulaklığın kendi olayı olduğu için yapılabilecek pek bir şey yoktur.

Yok zorlamadım sadece dikkatimi bazı şeyler çekti. Sitesinde dış ses engelleme yazıyor mikrofon için, fakat herhangi bir ses engelleme yok. Mesela kayıt programını açıyorum fare ve klavye kullanımı çok rahat bir şekilde duyulabiliyor. Bilemiyorum diğer kulaklıklarda böyle mi acaba kafam karıştı gerçekten.
testleri yaptım kulaklık ile ilgili. Eğer kulaklığı kulağına takmazsan çok rahat hoparlör olarak kullanabilirsin . Ama kulağına taktığında normal kulaklıklardan bir farkı yok takmadan önceki sesi %90 95 azaltıyor kulağına taktığında.

Son düzenleme:
Ben de alacaktım onu ama vazgeçtim Cooler Master MH320 alacağım ona göre çok daha uzun ömürlü ve iyi bir kulaklık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…