Cihazın USB'sini çıkarıp takınca ayarlar sıfırlanıyor. Kumanda üzerinden yaptığınız kulaklık ses ayarı, RGB modu ve mikrofon mute tuşu. Bu ayarlar sıfırlanıyor. USB'yi bilgisayara geri bağladığınızda kulaklık %100 en yüksek sesle başlayıp sizi hoplatıyor. Her çıkarış takışta ya da bilgisayarı kapatıp açışta ses ayarını tekrar yapmak gerek, çünkü ayarlar cihaza kaydolmuyor.
Evet ya şu lanet sıkıntıyı ben de yaşıyorum.
Kulaklığı yüksek beklentilerle aldığım için biraz üzgünüm.
Yüksek ve temiz ses, tasarım unsurları ve mikrofon dışında kulaklığın iyi bir özelliği yok.
- standart müzik kalitesi (duygusuz bass'lar)
- 50mm driver'ların sadece bir pazarlama tekniği olması.. (gerçi temiz sese olanak sağlıyor ama neyse)
- 7.1'in saçma sapan çalışması
- 3D ses sırasında müziğin konumunun değişmesi (yüksek ses seviyelerindeyken)
- Güya rahat olan kocaman yastıkları. Evet yastıklar büyük ve izolasyonu iyi ama 2-3 saatten sonra yastık baş ağrısını engelleyemiyor.
- Üst çitanın hep sınırda olması nedeniyle uzun kullanım sonucu bir miktar can sıkıntısı
- USB her çıkarılıp takıldığında arkadaşın dediği gibi bir "hoplatma" yaşatması
- Kumandadaki 3D butonunun işlevsiz olması.
- Jamesdonkey audio app'in sadece tek kullanımlık olması ve usb çıkarılıp takılınca profilin kaybolması üzerine gidip tekrar open profile etmeniz.
kısacası bu fiyata değmez, youtube'daki taraflı eleştirmenlerin hepimizin gözünü boyadığı bir ürün.
aynı fiyata indirime girmiş bir corsair ya da cooler master vb. ürün beklemek daha mantıklı çünkü bu 712 cidden gereksizpahalı. Ben aldığım sırada 270tl ye aldım. aynı anda bi tane cooler master'da indirim vardı ve onun da fiyatı yaklaşık 350tl idi
Bu arada gamepower'ın ucuz ürünleri, jamesdonkey'in pahalı ürünleriyle aynı kalitede. İkisinden biri alıncaksa gamepower alınmalı. En azından hüsranınız küçük olur...