Ahmet Narin.. Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 22 9 Ekim 2020 #1 Bugün James Donkey 712 kulaklığı aldım. kablo olarak bir tek USB girişi var ve mikrofon çalışmıyor.
3 350379 Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 508 Çözümler 2 9 Ekim 2020 #2 Ahmet Narin.. dedi: Bugün James Donkey 712 kulaklığı aldım. Kablo olarak bir tek USB girişi var ve mikrofon çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Realtek mikrofonunu varsayılan aygıt yaptınız mı?
Ahmet Narin.. dedi: Bugün James Donkey 712 kulaklığı aldım. Kablo olarak bir tek USB girişi var ve mikrofon çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Realtek mikrofonunu varsayılan aygıt yaptınız mı?
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #3 Ahmet Narin.. dedi: Bugün James Donkey 712 kulaklığı aldım. kablo olarak bir tek USB girişi var ve mikrofon çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Mikrofon dışında her şey çalışıyor mu? Farklı bilgisayar varsa ordan deneyin ya da farklı USB portuna takın.
Ahmet Narin.. dedi: Bugün James Donkey 712 kulaklığı aldım. kablo olarak bir tek USB girişi var ve mikrofon çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Mikrofon dışında her şey çalışıyor mu? Farklı bilgisayar varsa ordan deneyin ya da farklı USB portuna takın.
aliarrdaduzce Centipat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 17 22 Ekim 2020 #4 enonertetanem dedi: Mikrofon dışında her şey çalışıyor mu? Farklı bilgisayar varsa oradan deneyin ya da farklı USB portuna takın. Genişletmek için tıkla... Mikrofon dışında her şey çalışıyor benim ama mikrofonumdan ses gitmiyor kumandadan falan acıp kapadım olmadı.
enonertetanem dedi: Mikrofon dışında her şey çalışıyor mu? Farklı bilgisayar varsa oradan deneyin ya da farklı USB portuna takın. Genişletmek için tıkla... Mikrofon dışında her şey çalışıyor benim ama mikrofonumdan ses gitmiyor kumandadan falan acıp kapadım olmadı.