Evet aynen öyle. Eğer o dönüştürücü çıkmazsa bildiğim kadarıyla mikrofonu kullanamıyorsunuz. Ama merak etmeyin o dönüştürücüden uygun fiyata bulabilirsiniz.
En ucuz Corsair HS35 CA-9011195-EU Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS35 CA-9011195-EU Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, 1.167,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Dostum kesinlikle Rampage Comfort öneriyorum. Yakın zamanda arkadaşıma aldık ve çok memnun. Kendim de deneyimledim gayet rahat ve alınabilir bir kulaklık.
Hocam James Donkey'i kötüleyenler 1 kere James Donkey kullanmamış kişiler emin olun ve markalara para yedirmeyi kaliteli olarak görüyorlar. Markasını söylediğiniz anda bir ürüne iyi ya da kötü derler anlayacağınız ben 710 kullanıyorum şu an günlük hayatta da müzik dinlemek için JBL 500BT kullanıyorum müzik deneyimi ona yakın siz hesaplayın gerisini.
1,5 yıldır James Donkey 710 kullanıyorum ve hiçbir sıkıntısını görmedim. Kötüleyenlerin hiç kullanmayıp ezbere konuştuklarını düşünüyorum. Yazılımından ince ayarlarını yapabiliyorsunuz, sanal 7.1 gayet tatmin edici. Tam bir fiyat performans ürünü. 712 hakkında bilgim yok ancak sırf marka diye diğer ürünlere o kadar para dökmenin boş masraf olduğunu düşünüyorum.