Selam arkadaşlar, 500 TL'ye kadar param var. James Donkey 712 almayı düşünüyorum, artı eksileri nelerdir? Aynı fiyata daha iyisi var mıdır, söyler misiniz?
Yaklaşık 3 sene kullandım şuan Cloud Alpha kullanıyorum. 1. seneden sonra derileri dökülmeye başlamıştı. ses kalitesi çok iyi değil ama şiddeti baya yüksek. mikrofonu çok aşırı dandik HyperX'e geçince fark ettim meğer çok kötü bir mikrofonu varmış. internette test videolarını izleyebilirsin mikrofonu hakkında. kablosu kalın ve kasası kırılacak gibi değil alıp fırlatmazsanız.
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ryzen 5 5500 İşlemci
ASUS Dual Radeon™ RX 6700 XT Ekran kartı
ASUS PRIME B450M-K II Anakart
ASUS TUF Gaming VG27WQ1B Monitör
GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V 3600MHz CL18 DDR4 Ram
ZALMAN ZM600-LE SERİSİ 600W GÜÇ KAYNAĞI
ZALMAN Z3 PLUS KASA
Kingston 500GB SNV2S/500G Serisi NVMe M.2 SSD
Kingston 120GB Sata SSD
WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sabit Disk
James Donkey çok kötüleniyor fakat 710 modelini 2019 şubat ayından beridir kullanıyorum yani tam olarak 4 sene oldu. Ses kalitesinden de mikrofondan da çok memnunum. Tek kendimden değil çevremden de iki tane örnek verebilirim. Benle aynı zamanda 711 alan arkadaşım da hala kullanıyor ve gayet memnun. Diğer arkadaşım da yanılmıyorsam 3 seneye yakın bir süredir 710 modelini kullanıyor o da aynı şekilde memnun.