efedevirgen Centipat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 5 13 Nisan 2021 #11 CALLIST0 dedi: Yeni bir kulaklık aldım ve gece PC'yi kapatınca RGB'leri sönmüyor bir çözüm yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... ses kartının ortasındaki tuş ile rgbyi ayarlayabiliyorsun
CALLIST0 dedi: Yeni bir kulaklık aldım ve gece PC'yi kapatınca RGB'leri sönmüyor bir çözüm yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... ses kartının ortasındaki tuş ile rgbyi ayarlayabiliyorsun
CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #12 efedevirgen dedi: ses kartının ortasındaki tuş ile rgbyi ayarlayabiliyorsun Genişletmek için tıkla... Dostum, önceki sayfa da çözümü söyledim zaten.
efedevirgen dedi: ses kartının ortasındaki tuş ile rgbyi ayarlayabiliyorsun Genişletmek için tıkla... Dostum, önceki sayfa da çözümü söyledim zaten.