EFE REIS Femtopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #1 Selam arkadaşlar. Kulaklığımın sadece sağından ses geliyor. Bunu düzeltmenin yolu nedir? Kulaklık: James Donkey 712.
Selam arkadaşlar. Kulaklığımın sadece sağından ses geliyor. Bunu düzeltmenin yolu nedir? Kulaklık: James Donkey 712.
Quanic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 1.548 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer PCMR diyarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #2 EFE REIS dedi: Selam arkadaşlar. Kulaklığımın sadece sağından ses geliyor. Bunu düzeltmenin yolu nedir? Kulaklık: James Donkey 712. Genişletmek için tıkla... Bu sorun yeni mi başladı? Kulaklığın garantisi var mı? Ne zaman aldınız? Kabloda hasar oldu mu?
EFE REIS dedi: Selam arkadaşlar. Kulaklığımın sadece sağından ses geliyor. Bunu düzeltmenin yolu nedir? Kulaklık: James Donkey 712. Genişletmek için tıkla... Bu sorun yeni mi başladı? Kulaklığın garantisi var mı? Ne zaman aldınız? Kabloda hasar oldu mu?
EFE REIS Femtopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #3 Quanic dedi: Bu sorun yeni mi başladı? Kulaklığın garantisi var mı? Ne zaman aldınız? Kabloda hasar oldu mu? Genişletmek için tıkla... Az önce başladı. Garantisi varmı bilmiyorum. 2019 da almıştık.
Quanic dedi: Bu sorun yeni mi başladı? Kulaklığın garantisi var mı? Ne zaman aldınız? Kabloda hasar oldu mu? Genişletmek için tıkla... Az önce başladı. Garantisi varmı bilmiyorum. 2019 da almıştık.
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #4 Her tür elektronik eşyanın Türkiyede 2 yıl en az garantisi var servise yolla.
Riot Vanguard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.096 Makaleler 1 Çözümler 5 8 Mart 2021 #5 Schentienel dedi: Her tür elektronik eşyanın Türkiyede 2 yıl en az garantisi var servise yolla. Genişletmek için tıkla... Belki yazılımsal? Neden hemen garantiye gidiyor?
Schentienel dedi: Her tür elektronik eşyanın Türkiyede 2 yıl en az garantisi var servise yolla. Genişletmek için tıkla... Belki yazılımsal? Neden hemen garantiye gidiyor?
EFE REIS Femtopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #6 Schentienel dedi: Her tür elektronik eşyanın Türkiyede 2 yıl en az garantisi var servise yolla. Genişletmek için tıkla... Bunu evde yapmanın yolu yok mu?
Schentienel dedi: Her tür elektronik eşyanın Türkiyede 2 yıl en az garantisi var servise yolla. Genişletmek için tıkla... Bunu evde yapmanın yolu yok mu?
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #7 AhmetKeskiNN dedi: Belki yazılımsal? Neden hemen garantiye gidiyor? Genişletmek için tıkla... Yazılımsal olarak neden sadece tek tarafa versin ? Ne yazılımından bahsediyorsunuz ? Belli ki bozuk tarafa giden kablodan kopma var. Hem de bu kulaklık modeli ezelden bozuk. EFE REIS dedi: Bunu evde yapmanın yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Lehimin varsa ve toplayabileceğini inanıyorsan bence yapabilirsin.
AhmetKeskiNN dedi: Belki yazılımsal? Neden hemen garantiye gidiyor? Genişletmek için tıkla... Yazılımsal olarak neden sadece tek tarafa versin ? Ne yazılımından bahsediyorsunuz ? Belli ki bozuk tarafa giden kablodan kopma var. Hem de bu kulaklık modeli ezelden bozuk. EFE REIS dedi: Bunu evde yapmanın yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Lehimin varsa ve toplayabileceğini inanıyorsan bence yapabilirsin.
Riot Vanguard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.096 Makaleler 1 Çözümler 5 8 Mart 2021 #8 Schentienel dedi: Yazılımsal olarak neden sadece tek tarafa versin? Genişletmek için tıkla... Buyur.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 8 Mart 2021 #9 AhmetKeskiNN dedi: Eki Görüntüle 912367 Buyur. Genişletmek için tıkla... Hiç ama hiç sanmıyorum, o ayarlar otomatik olarak dengeli zaten. Çok belli, donanımsal sorun. Lehim falan atmıştır sürücüde. Garantiye yollanmalı.
AhmetKeskiNN dedi: Eki Görüntüle 912367 Buyur. Genişletmek için tıkla... Hiç ama hiç sanmıyorum, o ayarlar otomatik olarak dengeli zaten. Çok belli, donanımsal sorun. Lehim falan atmıştır sürücüde. Garantiye yollanmalı.
EFE REIS Femtopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #10 Arkadaşlar bilgisayarı kapatıp tekrar açtım düzeldi, ama sorun neydi hala bilmiyorum.