James Donkey 712 vs Corsair HS50 Blue

Özgey

Centipat
Merhabalar, mikrofon kalitesi yüksek olmasını istiyorum çünkü video çekip yayın yapacağım harici mikrofon almayacağım için kulaklığınkini kullanacağım. Ses kalitesi de yüksek, mikrofon kalitesi de yüksek olan ve maksimum 300 TL verebileceğim kulaklık arıyorum. Fiyat biraz fazla da olabilir bu ikisinde kararsız kaldım ama daha iyisi varsa önerilerinize açığım. Teşekkürler.

James Donkey 710 kullanıyorum bulaşma derim.

Corsair HS50 kullanıyorum 2 gündür çok memnunum oynadığım oyunlar pubg,csgo,Overwatch ayrıca film sesleri vs çok iyi veriyor ve en güzel özelliği bana göre mikrofonu arkadaşlarım harici bir mikrofon ile konuşuyorum sandılar

Merhaba yanıtın için teşekkür ederim QP de HS50 Blue var 280 TL ne farkı var renklerin yeşil olan 450 Tl mikrofonu gerçekten güzel mi video çekeceğim...

Merhaba yanıtın için teşekkür ederim QP de HS50 Blue var 280 TL ne farkı var renklerin yeşil olan 450 Tl mikrofonu gerçekten güzel mi video çekeceğim...
hs50 sizin işinizi mutlak şekilde görür hs60 ile aynı mikrofona ve aynı özelliklere sahipler harici 7.1 ses kartı dışında hs60 videolarından fikir alabilirsiniz unutmadan renklerin bir farkı yok sadece görünüş bende QP üzerinden aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…