James Donkey 712 vs Galax Sonar 01

Darwin19

Hectopat
Daha fazla  
Hangisini almalıyım? AOC GH300 mikrofonu hoşuma gitmediği için iptal ettim. HP Omen 800 alacaktım USB girişi olmadığı için iptal oldu o da. Kasamdaki sokette temassızlık olduğu için USB girişli kulaklık olması gerekiyor. Sizin önerileriniz nedir?

Hocam rgb sevdanız yok ise GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu şiddetli bir şekilde tavsiye ederim. USB arıyormuşsunuz görmemişim özür dilerim hocam.

Hocam RGB sevdam yeni PC aldıktan sonra sıfırlandı şu anda kullandığım kulaklık (Rampage k-27) USB ile ışıklarını takabiliyorum ama takmıyorum gerek yok çünkü. AUX girişim sorunsuz olsaydı kesinlikle Gamenote H2002D alacaktım bunu listeye yazmıştım zaten ama giriş bozuk olduğu için 7.1 almak zorundayım ki sorun çekmeyim ileride kasayı değiştirmeyi düşünüyorum çok sıkıntılı bir kasa tozlarını almak vs çok zor değiştirdiğim zaman tekrar düşünürüm. Şu anlık Galax sonar 1 alacakmış gibi duruyorum.

Anladım hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…