ÖmerFT Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 121 20 Haziran 2020 #21 r.yasar10 dedi: Aldığınız zaman umarım konu açmazsınız sağ taraftan ses gelmiyor diye. M.2 SSD'lerin garantili olması normal ben de öyle sorun çıkaran bir marka sahibi olsam 3 değil 5 yıl koyardım. Genişletmek için tıkla... Tamam sana hayatta başarılar.
r.yasar10 dedi: Aldığınız zaman umarım konu açmazsınız sağ taraftan ses gelmiyor diye. M.2 SSD'lerin garantili olması normal ben de öyle sorun çıkaran bir marka sahibi olsam 3 değil 5 yıl koyardım. Genişletmek için tıkla... Tamam sana hayatta başarılar.
B BERKAY1029K Hectopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 31 30 Aralık 2020 #22 ozanEX dedi: Çok büyük ikilemde kaldım. Genişletmek için tıkla... Bende Medusa'yla James Donkey arasında kaldım ama James Donkey'i aldım piişman değilim gayet güzel kulaklık bence sende James Donkey'i al.
ozanEX dedi: Çok büyük ikilemde kaldım. Genişletmek için tıkla... Bende Medusa'yla James Donkey arasında kaldım ama James Donkey'i aldım piişman değilim gayet güzel kulaklık bence sende James Donkey'i al.