James Donkey 712 vs Havit H2002P

nightway

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta belirttigim üzere yeni kulaklık alacağım ve bu 2'si arasında kaldım. Aslında H2002P'yi düşünüyordum fakat 4-5 yıldır James Donkey 712 kullanan bir arkadasım vardı ve James Donkey 712 önerdi direkt bende bayağı kararsız kaldım 2'si arasında H2002P hakkında daha az kötü yorum yapılmış ama arkadaşım çogunun yalan olduğunu vs. söyledi ayrıca bu Havit kulaklığın kardeşinde olduğunu ve James Donkey kadar iyi olmadığını da söyledi, o yüzden kararsız kaldım bayağı. Sizin öneriniz nedir? Bu arada gerekli bir bilgi mi bilmiyorum ama laptop kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
H2002P.

Arkadaşına güveniyorsan konuşup gidiyorsun evine ikisini de deniyor beğendiğini alıyorsun.

711 versiyonunu kullanıyordum, şu anda ise H2002P'ye geçtim. Aralarında pek fark göremediğimi belirtmeliyim. Mikrofon açısından fark olabilir ama kullanmadığım için bu konuda bir şey diyemem. 4-5 yıl boyunca 711 modelini kullandım ve bozulmadı, hakkını yemeyeyim sağlam yapmışlar. Eskimiş olmasaydı, hafifliği ve konforu sebebiyle H2002P yerine hala onu kullanırdım.

Not: H2002P'yi 1.5 yıldır kullanıyorum

Genel olarak markadan dolayı bir kötüleme mevcut. JD ise kötüdür algısı var. Ürünü kullanmadıklarından bile eminim.

Hocam James Donkey alacağım gibi duruyor ya o zaman , hem arkadaşımda bayağı bir önerdi yani.

Arkadaşımın evine gidemem yakın zamanda, James Donkey o kadar kötü mü yani.

James Donkey'in şu ana kadar iyi bir ürününe denk gelmedim. Havit iyidir.

Havit alacaksanız yarın akşam 6'yı bekleyin indirime girme ihtimali var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…