Merhaba, başlıkta belirttigim üzere yeni kulaklık alacağım ve bu 2'si arasında kaldım. Aslında H2002P'yi düşünüyordum fakat 4-5 yıldır James Donkey 712 kullanan bir arkadasım vardı ve James Donkey 712 önerdi direkt bende bayağı kararsız kaldım 2'si arasında H2002P hakkında daha az kötü yorum yapılmış ama arkadaşım çogunun yalan olduğunu vs. söyledi ayrıca bu Havit kulaklığın kardeşinde olduğunu ve James Donkey kadar iyi olmadığını da söyledi, o yüzden kararsız kaldım bayağı. Sizin öneriniz nedir? Bu arada gerekli bir bilgi mi bilmiyorum ama laptop kullanıyorum.
James Donkey 712 Siyah 7.1 Surround Rgb Gaming Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
711 versiyonunu kullanıyordum, şu anda ise H2002P'ye geçtim. Aralarında pek fark göremediğimi belirtmeliyim. Mikrofon açısından fark olabilir ama kullanmadığım için bu konuda bir şey diyemem. 4-5 yıl boyunca 711 modelini kullandım ve bozulmadı, hakkını yemeyeyim sağlam yapmışlar. Eskimiş olmasaydı, hafifliği ve konforu sebebiyle H2002P yerine hala onu kullanırdım.