gods_solider Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 32 24 Mart 2022 #1 Kulaklık EQ ayarlarını yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2022
Kulaklık EQ ayarlarını yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 24 Mart 2022 #2 James Donkey 720 Çift Speakerlı 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Buradan "James Donkey Audio App'i indirmek için tıklayınız" yazana tıkla. Programı kur, o şekilde yapılıyor EQ ayarı.
James Donkey 720 Çift Speakerlı 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Buradan "James Donkey Audio App'i indirmek için tıklayınız" yazana tıkla. Programı kur, o şekilde yapılıyor EQ ayarı.
gods_solider Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 32 24 Mart 2022 #3 Lee Yubin dedi: James Donkey 720 Çift Speakerlı 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Buradan "James Donkey Audio App'i indirmek için tıklayınız" yazana tıkla. Programı kur, o şekilde yapılıyor EQ ayarı. Genişletmek için tıkla... Driver indirdim ayarlarını nasıl yapılacak onu bilmiyorum
Lee Yubin dedi: James Donkey 720 Çift Speakerlı 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Buradan "James Donkey Audio App'i indirmek için tıklayınız" yazana tıkla. Programı kur, o şekilde yapılıyor EQ ayarı. Genişletmek için tıkla... Driver indirdim ayarlarını nasıl yapılacak onu bilmiyorum
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 24 Mart 2022 #4 gods_solider dedi: Driver indirdim ayarlarını nasıl yapılacak onu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Videoda anlatılmış: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
gods_solider dedi: Driver indirdim ayarlarını nasıl yapılacak onu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Videoda anlatılmış: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et